Format special

Definitie Format special

Format specific al unui produs (mega-format, pachet special), mai mare decat formatul standard, utilizat in cadrul unor operatiuni promotionale. Este o oferta cu caracter exceptional (necesita o buna evidentiere a caracterului de exceptie al formatului), utilizata in cazul produselor de consum preambalate - cumparatorul putand face comparatii cantitative (asupra pretului per kilogram). Exemplu: format dublu al unui pachet de detergent, format special (bax) incluzand 6 sticle de bere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Format special? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Format special.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Format special. Definitiile termenilor despre Format special cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Format special, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Format special.