formatie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema formatie

 • formatie. Formatia scorpion are o infatisare noua si moderna

  formatie

  Bucuresti - 27 August 2013

  Comunicat de VELISAR CONSTANTIN

  Formația Scorpion anunță toți fanii că anul acesta împlinește 20 de ani de la înființare. Cu această ocazie, pe piața muzicală va fi prezent un nou CD al trupei care este posibil sa aibă un mare succes așa cum a avut de fiecare dată. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eveniment , nunta bucuresti , formatie , formatie nunta , nunta de vis , formetie evenimente

  Vezi toate comunicatele de presa despre formatie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul formatie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la formatie. Informatiile despre formatie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul formatie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la formatie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.