Formula-AS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Formula-AS

 • Formula-AS. Fokus Interactive

  Formula-AS

  Bucuresti - 15 November 2012

  Comunicat de RENTROP & STRATON -GRUP DE EDITURA SI CONSULTANTA IN AFACERI S.R.L.

  ... Formula-AS .ro, intra in portofoliul Fokus Interactive . Astfel, regia de nisa detinuta de Fokus Digital Services, parte a grupului romano-german Rentrop&Straton, se va ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: formula-as , fokus interactive , regie de publicitate , agentie de publicitate , agentie web

  Vezi toate comunicatele de presa despre Formula-AS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Formula-AS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Formula-AS. Informatiile despre Formula-AS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Formula-AS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Formula-AS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.