Poze Forta civica

  • Pentru prima dată în România sunt susţinute persoanele din agricultura de subzistenţă din fostele zone industrializate!

    Poza: Pentru prima dată în România sunt susţinute persoanele din agricultura de subzistenţă din fostele zone industrializate!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul forta civica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la forta civica. Pozele pe tema forta civica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul forta civica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la forta civica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la forta civica.