Achizitii sigure cu dealer-ul autorizat Leasing Automobile - De ce tot mai multi clienti isi cumpara masini BMW second hand?

Galati - 14 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pasiunea pentru masini contureaza de-a lungul timpului preferintele fiecarui impatimit auto: pentru unii soferi este important aspectul, modelul si brandul, altii sunt fascinati de detaliile tehnice si finisajele masinilor puternice, in timp ce unii urmaresc sa imbine utilul cu placutul.

BMW

BMW

Disponibilitatea modelelor diverse BMW second hand comercializate in parcurile auto Leasing Automobile le permite iubitorilor acestei marci sa conduca un automobil in perfecta stare de functionare, intact ca aspect si functii incluse.

Placerea condusului modelelor actuale – BMW second hand: achizitie prin leasing financiar personalizat

Brandul BMW si-a mentinut in timp imaginea intacta – masini fiabile, puternice, cu design deosebit – soferii care le prefera cunoscand faptul ca acestea isi pastreaza valoarea chiar si cand este vorba de un autoturism second hand.
Cu toate acestea, exista nenumarate beneficii aduse celor care opteaza pentru un model second hand BMW, dincolo de a fi soferul unui autovehicul apartinand marci de incredere in industria automobilelor:

Usurinta condusului in siguranta

Manevrarea modelelor BMW second hand este facila gratie caracteristicilor tehnice, fiabilitatii deja cunoscute: directia precisa, bine ponderata, masina se simta agila si usor de controlat.
Grija pentru consum si mediul inconjurator

Marca BMW a investit in ultimii ani resursele necesare pentru dezvoltarea unor vehicule care consuma mai putin combustibil si pentru a reduce emisiile. Costurile generale anuale pentru intretinerea unei masini BMW sunt mai ridicate decat in cazul altor marci, dar aceste masini fac parte din categoria premium de masini rulate expuse in parcurile auto detinute de compania ce functioneaza ca dealer autorizat, LeasingAutomobile.
Interior spatios

Marca BMW este recunoscuta pentru design-ul interior de exceptie, existand si modele cu tapiserie din piele, diverse culori, disponibile pentru a indeplini gusturile fiecarui client.

Costurile si avantajele implicate de cumpararea unei masini rulate – marca BMW in sistem de leasing

Accesarea serviciilor de leasing este disponibila pentru clientii persoane juridice, solicitarile inainte fiind analizate pentru realizarea unui plan de finantare – leasing financiar personalizat. Serviciile de leasing financiar personalizat oferite de dealer-ul autorizat reprezinta un instrument financiar menit sa fie utilizat pentru achizitionarea masinilor rulate disponibile in cele doua showroom-uri.

Optiunea de a achizitiona dintr-un parc auto apartinand unui dealer autorizat recunoscut pe piata locala inseamna a beneficia de servicii complete de consultanta, finantare si prezentarea celei mai optime solutii pentru fiecare client in parte, masinile comercializate fiind expuse doar dupa efectuarea verificarilor necesare, taxele de inmatriculare achitate si garantie inclusa in pretul masini (15.000 km sau 3 luni).

In ceea ce priveste optiunea de achizitie prin accesarea leasing-ului, acesta implica din partea clientului: inaintarea solicitarii de finantare si mentionarea preferintelor privind perioada de finantare. Totodata, raspunsul final este comunicat clientilor in mai putin de 24 de ore, iar conditiile de acordare sunt urmatoarele:
avans cuprins intre 15-50%, platit dealer-ului LeasingAutomobile de catre una dintre firmele specializate colaboratoare, urmand ca ulterior clientul sa achite suma sub forma ratelor deductibile;
perioada contractuala preferentiala intre 12-60 luni.

Puteti vizualiza ofertele avantajoase de masini rulate prin accesarea site-ului www.leasingautomobile.ro, puteti solicita consultanta reprezentantilor pentru selectarea modelului preferat, iar in cazul in care masina nu este pe stoc, puteti plasa o comanda.
Contact
Showroom Galati
Adresa: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.
Mail: office@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741.414.488

Showroom Arad
Adresa: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.
Mail: officearad@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741.414.466