Asined.ro - Ai grija de obiectele tale cu huse de protectie pentru facilitarea depozitarii si transportului

BUCURESTI - 17 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Primavara este perioada ideala pentru o curatenie generala sau, de ce nu, pentru un nou inceput intr-o locuinta noua.

Asined.ro - Ai grija de obiectele tale cu huse de protectie pentru facilitarea depozitarii si transportului

Indiferent de varianta care ti se potriveste, trebuie sa ai la indemana cateva huse de protectie pentru articolele importante pe care le vei avea de transportat si depozitat.

In fond, si ideea de curatenie generala poate insemna tot o mutare, fiind necesara aceeasi organizare corecta. Asa ca, pentru a economisi timp si energie, iata care sunt principalii pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te organiza cat mai bine:

Analizeaza cu atentie obiectele pe care le pastrezi si cele pe care le arunci. Daca pana acum ai tot strans diverse lucruri, pe care le depozitai in diferite locuri in care nu te incomodau, acum este timpul sa scapi de ele.

Gandeste-te bine de cate ori ai folosit in ultimul timp multe dintre obiectele pe care le detii si fii sincer cu tine in ceea ce priveste utilizarea lor ulterioara. In caz contrar, risti sa te chinui cu depozitarea si transportarea lor in mod inutil, pierzand bani, timp si energie.

Organizeaza obiectele pe categorii. Pune impreuna piesele mai fragile sau cele de valoare, strange in aceeasi cutie documentele importante. In acest mod, atunci cand le vei despacheta, vei reusi cu usurinta sa stii unde este pus fiecare obiect. In plus, in functie de importanta lor, vei trata cu mai multa atentie depozitarea si transportarea lor pentru a nu produce daune.

Depoziteaza obiectele cu mare grija. In functie de materialul obiectelor, depozitarea acestora trebuie facuta in cutii, saci sau alte huse de protectie al caror material sa fie suficient de rezistent si protectiv. Spre exemplu, in niciun caz nu vei putea aseza obiectele din sticla intr-un sac sau intr-o cutie din carton subtire.

Eticheteaza pe cutii, saci sau huse produsele din interior. In acest fel, iti va fi mult mai usor la despachetarea si aranjarea acestora.

Huse de protectie pentru o buna depozitare si transportare

Husele de protectie de la Asined sunt de inalta calitate si sunt ideale pentru a oferi protectia obiectelor tale in timpul transportarii de depozitarii acestora. Materialul din care sunt confectionate acestea este unul estetic, rezistent si de lunga durata pentru utilizari multiple, acestea fiind dotate cu chingi de prindere pentru a-ti oferi posibilitatea unei manevrari usoare. In plus, Asined iti pune la dispozitie huse din materiale diverse, in forme si dimensiuni variate, in functie de caracteristicile obiectelor pe care le detii.

Huse potrivite unor intrebuintari variate

La Asined gasesti huse sau saci cu caracteristici variate, in functie de nevoile tale de depozitare. Iata principalele produse comercializate:

Saci protectie lenjerie – Confectionati din 100% poliester, in culori si dimensiuni diferite;

Set huse anvelope – Ofera protectie anvelopelor si, datorita fermoarului si manerelor cu care sunt prevazute, iti va fi usor sa le introduci si sa le transporti;

Saci transport produse valoroase – Confectionati din materiale foarte rezistente, acestia sunt ideali pentru transportarea in siguranta a banilor sau a altor produse de mare valoare;

Huse pentru echipamente de sonorizare – Prevazute cu manere solide si material rezistent, acestea sunt special create pentru protejarea echipamentelor de scena;

Huse pentru accesorii de gradina – Confectionate din material netesut sau polipropilena, aceste huse ofera protectie plantelor impotriva frigului si a altor factori externi negativi;

Huse termoizolatoare – Realizate cu fibra din sticla, rolul acestora este de a termoizola utilajele si echipamentele care functioneaza la temperaturi foarte ridicate.

Asined.ro – Date de contact

Pe durata depozitarii si transportarii obiectelor, nu trebuie sa iti faci griji ca acestea vor fi afectate in vreun fel. Materialele de calitate superioasa a huselor Asined le vor proteja de praf, umezeala sau alti factori externi daunatori.

Pentru informatii suplimentare despre aceste produse, specialistii Asined iti stau la dispozitie aici: www.asined.ro

Sau la numarul de contact: 0722.411.446