Asined.ro – Utilitatea produselor de ambalaje plastic o cunoastem cu totii – Descopera procedurile de injectie mase plastice

BUCURESTI - 16 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

In ziua de azi, produsele de ambalaje plastic fac parte din viata noastra de zi cu zi – la birou, acasa, la restaurant - gasim astfel de obiecte care ne sunt folositoare in diverse moduri.

Asined.ro – Utilitatea produselor de ambalaje plastic o cunoastem cu totii – Descopera procedurile de injectie mase plastice

Si, cu toate ca procesul de fabricare de ambalaje plastic poate parea unul destul de usor, acesta presupune anumite proceduri si tehnologii foarte bine structurate, de o mare importanta.

Specialistii companiei Asined fabrica ambalaje plastice prin intermediul tehnologiei moderne de injectie – una dintre cele mai raspandite si noi stiinte prin care sunt prelucrate materialele de mase plastice, astfel incat sa asigure clientilor sai cele mai bune solutii.

Cum cerintele pietei variaza incontinuu, firma Asined cauta constant cele mai noi solutii pentru a dezvolta produse calitative din mase plastice. Prin urmare, productia garanteaza articole variate, precum sigilii de plastic, umerase, cani, tacamuri din plastic sau diverse componente pentru jucarii, realizate prin respectarea normelor de productie la cele mai inalte standarde.

In procesul de fabricare a produselor, specialistii Asined executa urmatoarele proceduri:

Proiectarea tehnologica a produselor din materiale plastice;

Proiectarea matritelor de injectat pentru produse din materiale plastice;

Constructia matritelor de injectare pentru ambalaje plastic;

Injectarea pieselor din materiale termoplastice (precum PE, PP, PPT, PP+FS, PA, PA+PFS etc).

In ceea ce priveste tehnologia de turnare prin injectie, acest proces are la baza numerosi factori de care depind eficienta si calitatea intregii actiuni. Printre respectivii factori, cei mai important de amintit sunt: proprietatile materialului prim, echipamentul de injectare, care priveste parametrii tehnologici ai procesului si organizarea productiei.

Un alt pas important al serviciului de injectie mase plastice il reprezinta analiza moldflow, reprezentata printr-un procedeu complex de prelucrare a polimerilor, prin care, in functie de dimensiunile si parametrii prelucrarii produselor, rezultatele finale sunt configurate cu mare atentie.

Aceasta analiza este una recomandata pentru ca rezultatele finale sa asigure clientilor produse precise si de calitate, fara a prezenta nici cele mai nesemnificative defecte. Astfel incat, prin intermediul analizei moldflow, sunt obtinute rezultate finale de o inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientilor, cu un buget accesibil si intr-un timp redus de fabricare.

De asemenea, pentru a creste eficienta acestui proces, compania Asined dispune de tehnologii si masini de injectie moderne, precum si de o echipa specializata cu o vasta experienta in realizarea de lucrari complexe.

Compania Asined este concentrata catre realizarea unei game variate de produse calitative, cu scop utilitar, fabricate din mase plastice, si nu numai. Pentru produsele de ambalaje plastic, utilizarea acestora asigura numeroase avantaje, printre care:

Nivel ridicat de durabilitate in timp;

O buna rezistenta datorata materialului de plastic;

Usurinta in utilizare si manevrare;

Costuri reduse;

O buna izolare a produselor (alimentare si nealimentare);

Disponibilitate in culori, dimensiuni si forme variate;

Aspect estetic atragator;

Au un material impermeabil.

In urma procesului de injectie, produsele care rezulta sunt atent verificate, pe anumite dispozitive, in zona de control. Pentru a cunoaste caracteristicile specifice fiecarui produs, gasiti informatiile necesare in cadrul website-ului: www.asined.ro

In plus, pentru a alege cea mai buna solutie pentru dvs., specialistii Asined va stau la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie la numarul de telefon:

0722 411 446