Baterii-Lux.ro - Accesorii baie pentru un plus de personalitate cu elemente luxuriante

BUCURESTI - 7 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Un spatiu care se distinge prin imbinarea placuta a elementelor si care iti asigura confortul suprem se construieste acordand o atentie sporita detaliilor.

agatator baie

agatator baie

Avand in vedere ca elementel cheie pentru amenajarea spatiului din baie sunt practicabilitatea si un design armonios, alegerea unor accesorii baie adecvate sunt vitale pentru atmosfera, stilul si aspectul grupului sanitar.

Daca te-ai hotarat sa iti renovezi baia sau doar sa o redecorezi, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri. In primul rand, este necesar sa analizezi configuratia si spatiul baii.

In al doilea rand, pe langa elementele de baza, exista o gama variata de accesorii care trebuie sa existe in orice baie.

De aceea:

Decide care elemente din baie necesita sa fie accesorizate;

Cauta sa intelegi cum aceste accesorii iti vor imbunatati efectiv viata.

Magazinul online specializat in furnizarea de produse sanitare, Baterii-Lux.ro, stie cat de dificila poate fi gasirea celor mai potrivite accesorii si iti recomanda cele mai populare alegeri ale beneficiarilor produselor disponibile.

Accesorii Essentials

Un produs important din gama obiectelor sanitare indispensabile oricarei bai este suportul de hartie igienica. Magazinul online Baterii-Lux.ro iti pune la dispozitie numeroase modele, disponibile sub diferite forme, culori si caracteristici fixe sau mobile.

Un alt accesoriu sanitar absolut necesar este suportul pentru pahar sau pentru savoniera. Formele moderne si fluiditatea pe care le inspira aceste obiecte au capacitatea de a pune in valoare spatiul de baie.

Accesorii de dus

Din ce in ce mai multe persoane opteaza in prezent pentru alegerea unei cabine de dus, datorita functionalitatii sporite. Pentru optimizarea spatiului, dar si pentru depozitarea produselor de baie mult mai inteligenta, oferta magazinului online Baterii-Lux.ro include:

Inele prosop ;

Suporturi prosop, pahare ;

Agatatori ;

Suport de perete para dus ;

Bare dus ;

Diferite modele de seturi pentru perii ;

Comutatoare fixe sau mobile pentru cada sau chiuveta ;

Brate dus.

Baterii-Lux.ro iti da cateva sfaturi pentru stralucirea baii tale

Foloseste detergentii adecvati – Cele mai multe produse de curatare sunt bazate pe clor, o solutie care in anumite situatii este periculoasa pentru piele.

O alternativa la acestea este apa oxigenata sau otetul fierbinte, produse care inlatura murdaria si calcarul la fel de eficient precum clorul;

Nu te lasa pacalit de suprafa aparent curata a cazii sau a lavoarului - Acestea trebuie dezinfectate periodic. Pentru a face acest lucru, poti crea un amestec compus din otet, bicarbonat de sodiu si detergent;

Foloseste solutia de curatat baterii baie si bucatarie Grohe – Produsele Grohe sunt recunoscute pentru calitatea si utilitatea de care dau dovada in domeniul sanitar.

Aceste solutii, disponibile pe website-ul magazinului online Baterii-Lux.ro inlatura eficient petele nedorite.

Date de contact

Viziteaza magazinul online www.baterii-lux.ro si lasa-te fascinat de numeroasele produse de amenajare a grupului sanitar intr-un mod practic.

Specialistii magazinului va asigura toate informatiile necesare la numarul de telefon 0721 482 872

Programul de lucru este:

Luni – Vineri: 9 - 17

Sambata: 10 - 14

Duminica: Inchis