Chairmony.ro - Fotolii profesionale pentru destinderea muschilor si activarea circulatiei sangelui

BUCURESTI - 17 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Masajul este una dintre cele mai vechi si eficiente tehnici terapeutice naturiste este practicat inca din perioada neolitica.
Aceasta metoda de tratament a fost perfectionata de-a lungul a cel putin 8 milenii si continua sa evolueze cu scopul de a sustine capacitatea naturala a organismului de a se auto-vindeca si tratata de numeroase afectiuni cu care se confrunta omul modern.

Chairmony.ro -  Fotolii profesionale pentru destinderea muschilor si activarea circulatiei sangelui

Metoda terapeutica

Ca si metoda terapeutica, masajul actioneaza asupra cauzelor care declanseaza durerea sau afectiunea si poate aduce numeroase beneficii pentru sanatate.

In plus, acesta nu este disponibil doar in clinici, spitale sau centre de relaxare, ci si la domiciliu. Astfel, puteti opta pentru serviciile unui kinetoterapeut sau puteti investi intr-un scaun de masaj profesional, asa cum sunt cele oferite de Chairmony.

Fotoliile de masaj Chairmony sunt cel mai bun kinetoterapeut pentru cei care au nevoie de relaxare dupa o zi incarcata la locul de munca, sufera de afectiuni care pot fi tratate prin masaj sau doresc sa combata stresul si oboseala – principalii factori daunatori care scad productivitatea la locul de munca si afecteaza viata personala a milioane de oameni din intreaga lume.

Principalele caracteristici terapeutice si medicale ale fotoliilor de masj

Chairmony este un brand revolutionar care va intampina cu doua tipuri de fotolii: Modern si Retro, care reusesc sa se integreze cu usurinta in decorul oricarui spatiu si sa ofere un nivel superior de relaxare datorita functiilor si programelor de masaj inspirate din practici medicale si terapeutice avansate.

Altfel spus, aceste scaune au capacitatea de a actiona ca tratament adjuvant pentru diferite afectiuni si au numeroase efecte terapeutice, printre care:

Relaxarea fizica,mentala si reducerea stresului;

Detoxifierea organismului;

Reducerea anxietatii si restabilirea echilibrului emotional;

Relaxarea si tonifierea musculaturii;

Ameliorarea si combaterea migrenelor / durerilor de cap;

Cresterea puterii de concentrare si reglarea somnului;

Sustinerea imunitatii si capacitatii de adaptare a organismului;

Reechilibrarea cirulatiei sangvine si limfactice;

Calmarea durerilor cronice;

Cresterea mobilitatii;

Tehnologia incorporata in fotoliile de masaj profesionale Chairmony ajuta la ameliorarea si combaterea afectiunilor generate de un stil de viata sedentar sau a unei posturi incorecte, dar si a problemelor de sanatate aparute ca urmare a procesului de imbatranire.

Beneficiaza de masaj complet, de la tample pana la talpi, acasa sau la birou

Fotoliul Modern dispune de cel mai mare numar de functii si programe.

Datorita celor 114 airbag-uri incorporate si a rolelor speciale de silicon pentru spate, gambe si talpi, acest sistem inovativ actioneaza asupra tuturor grupelor de muschi, articulatiilor si vertebrelor coloanei.

Mai exact, sistemul de role actioneaza asupra urmatoarelor zone:

Tample – Chairmony are patent brevetat pentru masajul trigemen si perna in forma de U din zona capului, unica in lume. Acesta stimuleaza circulatia sangvina de la nivelul capului si relaxeaza musculatura craniana, ceea ce contribuie la combaterea durerilor de cap si la reducerea stresului;

Spate – Datorita airbag-urilor si rolelor speciale, durerile de spate sunt ameliorate, iar pozitia corecta a coloanei vertebrale este restabilita;

Gambe – Masajul oferit de scaunul Chairmony ajuta la eliberarea stresului si la detensionarea musculara de la nivelul picioarelor. Durerile sunt ameliorate, iar functiile motorii sunt mentinute intr-o stare excelenta;

 

Talpi si maini – Prin intermediul functiei de reflexoterapie, zonele reflexogene de presopunctura din maini si talpi sunt stimulate in mod eficient, ceea ce pune in mscare circulatia sangelui si influenteaza buna functionare a organelor si a glandelor;

Datorita functiilor inteligente si programelor de masaj personalizate, fotoliile de masaj actioneaza asupra intregului corp, incepand de la talpi si continuand treptat cu picioare, coapse, spate, gat, maini si cap.

Masajul nu se adreseaza doar trupului, ci si mintii, astfel ca dupa o sendinta de masaj oferita de fotoliile Chairmony, psihicul este eliberat de ganduri negative, stres sau oboseala.

Programe personalizate, intensitate si frecventa reglabile

Chairmony va ajuta sa personalizati fiecare sesiune de masaj in functie de necesitati, preferinte si afectiuni, astfel ca pe langa programele si functiile standard, exista si posibilitatea personalizarii intensitatii si frecventei cu care actioneaza sistemele fotoliilor.

Acest lucru este posibil cu ajutorul telecomenzii, in timp ce va bucurati de relaxarea zonei dorite, fara sa fie necesara intreruperea programului de masaj.

Chairmony.ro - Date de contact

Produsele pot fi comandate de pe website-ul firmei www.chairmony.ro cat si din magazinele partenere. De asemenea, acestea sunt expuse in showroom-ul din incinta Rin Grand Hotel , sector 4 , Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare si comenzi telefonati la numarul: 0749 214 779