ColorMagic.ro – Grund lemn de calitate fabricat de compania olandeza Sikkens – Preturi avantajoase direct de la producator

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Color Magic este una dintre cele mai importante companii romanesti care de cel putin doua decenii ne face viata mai usoara prin produsele pe care le pune la dispozitia clientilor sai.Profesionist, accesibil si eficient, acestea sunt adjectivele care reprezinta serviciile companiei Color Magic.

ColorMagic.ro – Grund lemn de calitate fabricat de compania olandeza Sikkens – Preturi avantajoase direct de la producator

Pentru materialele si suprafetele fabricate din lemn, specialistii au creat produse care sa-i mentina calitatea precum cele de grund lemn care  avantajeaza considerabil toate aceste elemente, asigurandu-le protectie maxima.

 

Pe langa toate acestea, Color Magic are parteneriate cu mai multe companii de pe piata vopselelor si a produselor de grund lemn devenite celebre pe intreg mapamondul. Aceste companii si-au castigat un renume datorita istoriei lor plina de reusite care dateaza de cel putin doua secole.

Recunoscute pe plan international, produsele companiilor Sikkens, Levis si Trimetal sunt perfecte pentru nevoile dumneavoastra estetice.

Produsele oferite de compania Color Magic – produse internationale de o calitate superioara

Compania Color Magic comercializeaza de aprixmativ 20 de ani produse de cea mai buna calitate, produse care se pliaza perfect necesitatilor dumneavoastra. Printre produsele oferite clientilor sai de catre Color Magic se numara:

Produse pentru conservarea si intretinerea suprafetelor din lemn : diferite produse de grund lemn, lacuri pentru lemn si o gama variata de chituri pentru lemn;

Produse pentru protejarea obiectelor din metal : produse pentru acoperire finala si pentru grunduire;

Produse pentru infrumusetarea peretilor : produse pentru interior si produse pentru exterior;

Produse pentru intretinerea parchetului : diferite lacuri pentru parchet si grunduri pentru parchet;

Diverse produse industriale;

Gama larga de vopsele lavabile pentru protejarea si infrumusetarea diverselor suprafete.

Produsele de grund lemn – cele mai apreciate produse pentru conservarea suprafetelor din lemn

Produsele pentru grund lemn fac parte din categoria de produse care faciliteaza intretinerea suprafetelor lemnoase.

Lemnul este un material natural extrem de des folosit in lucrarile de interior si de exterior datorita proprietatilor sale si a aspectului estetic pe care il detine. Este foarte important de retinut ca suprafetele din lemn necesita lucrari de intretinere speciale, deoarece lemnul poate fi foarte usor deteriorat.

Produsul de grund lemn este un produs care va scapa de grijile care ar putea sa apara din cauza imbatranirii premature a lemnului. Aceste produse de grund lemn sunt utilizate pentru a pregati suprafata ce urmeaza a fi curatata cu ajutorul unor lacuri pentru lemn, de pilda.

Aceste produse de grund lemn ofera rezistenta impotriva ciupercilor, a mucegailor si a putregaiului. Mai mult, produsele de grund lemn intra in fibra lemnoasa si ii reduce astfel absorbtia excesiva de lac lemn, ducand astfel la o menajare a banilor datorita faptului ca nu va trebui sa achizitionati atat de multe produse de lac lemn. Produsele de grund lemn comercializate de compania Color Magic sunt create de compania olandeza Sikkens, ceea ce atesta fara doar si poate calitatea net superioara a produselor in cauza.

Va recomandam cu inceredere aceste produse pentru pastrarea calitatii suprafetelor din lemn si pentru prevenirea deteriorarii acestora. Cu ajutorul produselor de grund lemn, suprafetele avute in vedere vor supravietui si isi vor pastra proprietatile pentru o perioada de timp indelungata.

Daca aveti nelamuri sau daca doriti informatii suplimentare in legatura cu produsul de grund lemn, va invitam sa accesati cu incredere website-ul companiei : www.colormagic.ro

Pentru serviciul de asistenta apelati la numerele de telefon:

Bucuresti:

0722.650.145

0724.336.280