Degivrare acoperis – Milucon iti recomanda servicii responsabile pentru protejarea locuintei si trecatorilor

BUCURESTI - 21 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Pe masura ce temperaturile scad si precipitatiile cad tot mai des, pe acoperis pot sa apara depuneri de gheata periculoase atat pentru casa, cat si pentru familie si trecatori.

Degivrare acoperis Milucon

Degivrare acoperis Milucon

Instalarea unui sistem de degivrare acoperis este cea mai buna solutie impotriva acumularilor de zapada si gheata ce pot deteriora invelitoarea casei, burlanele si jgheaburile.
Totodata, acesta previne formarea turturilor de gheata ce se pot desprinde si provoca accidente grave, mai ales in mediul urban.

Sisteme de incalzire pentru acoperis de la Milucon

Degivrarea acoperisului presupune inlaturarea continua a straturilor de zapada si gheata formate pe suprafata acestuia, astfel incat acesta sa nu fie supus presiunii exercitate de caderile masive de zapada.
Pentru o eficienta ridicata, cablurile incalzitoare se monteaza nu doar pe suprafata acoperisului, ci si pe jgheaburi si burlane. In acest mod, drenarea apei provenite din topirea zapezii si ghetii are loc in parametri optimi.
Acest sistem anti-inghet poate fi instalat atat pe acoperisurile cladirilor vechi, cat si pe cele ale constructiilor noi, pentru care este recomandat ca sistemul de degivrare sa fie luat in calcul inca din faza de proiectare.

Cum functioneaza cablurile incalzitoare?

Cablurile incalzitoare electrice sunt principalele componente ale sistemelor de degivrare, alaturi de o unitate de control si senzorii necesari pentru detectarea temperaturii si umiditatii.
Acestea ajuta la prevenirea acumularilor de gheata prin topirea continua a zapezii si scurgerea acesteia de pe acoperis.
Cablurile ofera un randament superior indiferent de materialul din care sunt realizate acoperisurile, sunt flexibile si nu necesita intretinere, fiind deosebit de rezistente la raze UV si schimbari climatice.

Utilizatorii pot alege controlul manual al sistemului, dar si automatizarea cu senzori de umiditate si temperatura. Termostatele vin in ajutorul beneficiarilor cu functii moderne de control, adaptate cu usurinta necesitatilor acestora.
Astfel, atunci cand temperaturile scad foarte mult sau caderile de zapada sunt abundente, senzorii transmit semnale specifice termostatului, care la randul sau, declanseaza cablurile incalzitoare atunci cand este necesar.

Tipul de control influenteaza consumul de energie, motiv pentru care este important sa cereti sfatul unui specialist inainte de a lua o decizie finala.
De exemplu, un sistem de degivrare acoperis controlat manual necesita o supraveghere constata pentru ca acesta sa functioneze eficient, in timp ce utilizarea unui termostat cu senzor ambiental asigura dezghetarea acoperisului fara ca beneficiarul sa intervina de fiecare data cand temperatura scade.

Milucon te scapa de grijile iernii cu sisteme degivrare pentru acoperis

Tara noastra are un climat care aduce caderi masive de zapada, dar si temperaturi sub 0 ° C care provoaca inghet si depunerea poleiului.
Din fericire, tehnologia actuala ne permite sa protejam casele, instalatiile, caile de acces si alte suprafete intens circulate in anotimpul rece de efectele inghetului si a zapezii.

Milucon asigura solutii inteligente si personalizate de degivrare pentru locuinte, zone de acces pietonal si auto, dar si zone de acoperis, folosind cabluri incalzitoare electrice de inalta calitate, cu o durata de viata indelungata si o eficienta maxima.
Pentru mai multe informatii despre degivrare, accesati platforma online:
www.milucon.ro
Telefon: 0766 419 049