Degivrare rampe – Calitate germana pentru confortul si siguranta dvs – Solutii profesionale de la OSOLI IMPEX

BUCURESTI - 8 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

De cele mai multe ori, iarna aduce nu doar zapada alba si peisaje de vis, ci si gheata, polei si cai de acces blocate. Aceste mici pericole pot afecta siguranta omului si il pot impiedica sa-si desfasoare activitatile de zi cu zi, in ciuda solutiilor clasice de deszapezire. Insa, datorita evolutiei tehnologice, exista diverse solutii moderne ce ofera protectie anti-inghet, asa cum sunt cablurile incalzitoare.

Acestea intra in componenta sistemelor de degivrare rampe si alte suprafete exterioare, pe care le puteti achizitiona de la OSOLI IMPEX, o companie mereu aproape de dumneavoastra.

Echipamente termostatice – Degivrare rampe si alte cai de acces – Eficienta garantata

Scopul principal al sistemelor de degivrare rampe oferite de OSOLI IMPEX consta in incalzirea suprafetelor acoperite si gheata si zapada si mentinerea acestora cat mai uscate. Acestea au la baza o serie de cabluri electrice deosebit de rezistente si eficiente, care functioneaza prin intemediul senzorilor de precipitatii cu care sunt prevazute termostatele. Astfel, sistemul de degivrare functioneaza numai atunci cand este nevoie, pana cand gheata si zapada sunt complet eliminate, consumul de energie fiind cat mai redus.

Degivrare rampe – Unde se utilizeaza si ce avantaje au aceste sisteme moderne?

Prin degivrare rampe putem intelege toate caile de acces de mici dimensiuni, terase circulabile, alei si trepte pietonale, poduri si pasaje etc. Asadar, atunci cand apar precipitatii masive, sistemul de degivrare detecteaza in mod automat prezenta acestora si declanseaza functionarea cablurilor electrice. Functionarea acestor sisteme este una ecologica si economica, mai ales ca datorita utilizarii lor, nu se mai folosesc metodele clasice de deszapezire – nisipul si sarea – elemente ce ataca asfaltul si contribuie la aparitia gropilor. Prin urmare, suprafetele raman uscate si faciliteaza traficul masinilor si pietonilor, iar asfaltul este protejat.

Ce alte avantaje mai exista?

Riscuri de accidentare mai mici

Cai de acces mereu curate, mentinute fara efort fizic

Nu mai trebuie sa pierdeti timp cu deszapezirea curtiii si aleii

Durata mai mare de viata a cailor de acces

Degivrare fara substante toxice sau periculoase pentru mediul inconjurator

Actiune rapida si sigura

Consum redus de energie datorita automatizarii inteligente

Functionare silentioasa

Durata lunga de viata a sistemului

Si desigur, pe langa instalarea rapida a acestora si functionarea economica, sistemele de degivrare rampe sunt fiabile, nu necesta revizii tehnice si isi fac datoria chiar si zeci de ani.

Confort si siguranta cu sisteme degivrare rampe – Imunitate la temperaturi extreme cu solutiile OSOLI IMPEX

Daca va doriti o investitie de lunga durata pentru confortul si siguranta intregii familii, un sistem degivrare rampe oferit de OSOLI IMPEX este exact ceea ce aveti nevoie. Acestea sunt fabricate de catre marele producator german A. Rak Wärmetechnik GmbH si functioneaza in conditii extreme, o lunga perioada de timp. Asadar, pentru a scapa de riscurile asociate cu posibile accidente, cereti mai multe detalii unui reprezentant al companiei OSOLI IMPEX sau accesati www.degivrare-incalzire-electrica.ro.

Date de contact:

Adresa: Aleea Costinesti nr. 10, Bucuresti, sector 5

Mobil: 0722 50 77 99 sau 0737 21 33 12

E-mail: sorin.bucur [at] iosoli.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/degivrare-rampe-calitate-germana-pentru-confortul-si-siguranta-dvs-solutii-profesionale-de-la-osoli-impex