Helinick.ro – Echipamente performante si sisteme sonorizare si adresare publica profesionale

BUCURESTI - 25 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie


Organizarea conferintelor periodice semnifica un rol important pentru eficienta comunicarii si gestionarea evenimentelor planificate.

Sisteme de sonorizare Helinick

Sisteme de sonorizare Helinick

Pentru buna desfasurare a intalnirilor din cadrul institutiilor publice, a conferintelor de mare anvergura si a diferitelor congrese nationale si internationale, se impune instalarea unor sisteme de sonorizare si adresare publica ce acopera o gama variata de configuratii, de la cele mai simple – sisteme analogice de discutie si pana la cele complexe – sisteme digitale de conferinta.

Sisteme sonorizare si adresare publica – alegerea solutiei optime: Sistem analogic de discutii sau sistem de conferinta?
In functie de solicitarile impuse clienti si evenimentul organizat, se poate selecta cea mai potrivita solutie privind echipamentele ce urmeaza a fi instalate.

Sistemele discutii clasice
Aceste echipamente se incadreaza in amenajarea tehnica (sonorizare si adresare publica) a spatiilor de dimensiuni mici – evenimente cu pana la 150 participanti, oferind o solutie moderna pentru alcatuirea unei configuratii performante, dar in acelasi timp flexibila. Sistemele de discutii sunt caracterizate de simplitatea operarii si design atractiv, atat in cazul instalarilor permanente, cat si in cazul echipamentelor mobile, asigurand principalele functii de operare: redarea fidela si inteligibila a discurisului, cu functie de suprimare reactie pozitiva, posibilitatea de conectare cu alte echipamente utilizare in cadrul conferintelor de acest tip – multimedia, sonorizare si traducere simultana, functie de inregistrare si redare digitala in format MP30.

Sistemele digitale de conferinta

Pentru intalnirile si evenimentele de mare anvergura se impune crearea unor conditii profesionale de desfasurare, care sa sustina participarea activa a tuturor participantilor. Astfel, sistemele digitale de conferinta oferite de Helinick.ro asigura flexibilitatea in configurare pentru sali mici, medii sau mari – pana la 4000 de unitati de discutie pot fi instalate. Design-ul modern si ergonomic al acestor sisteme de sonorizare permite integrarea in cadrul spatiilor vizate, in timp ce software-ul de gestiune si control performant asigura comunicarea eficienta la standardele .impuse. Redarea fidela a sunetului si functiile integrate de vot si traducere simultana (31 de limbi straine plus vorbitor) permit desfasurarea celor mai complexe evenimente, cu participanti din tari straine, pe teme specifice.

Sisteme sonorizare si adresare publica marca Helinick.ro: Compania specializata in comunicatii, siguranta si securitata cu o vasta experienta in amenajarea si dotarea spatiilor destinate conferintelor

Cu o experienta de peste 20 de ani, compania Helinick.ro este considerata de catre clienti un partener de incredere, ce furnizeaza solutiile si echipamentele potrivite, adecvate cerintelor clientilor si spatiilor pe care acestia le dezvolta. Dupa ce etapa de consultanta clienti se incheie, o echipa de specialisti verifica si analizeaza spatiul vizat pentru a proiecta echipamentele necesare, urmand sa fie initiate lucrarile de instalare. Lucrarile pentru instalarea sistemelor de conferinta, numite si sisteme sonorizare si adresare publica impun interventia specialistilor: implementare, punerea in functiune si instruirea personalului responsabil cu bunul mers al echipamentelor si aparaturii performante. Pentru sisteme sonorizare si adresare publica in conformitate cu standardele de comunicare impuse, solicitati o intrevedere cu unul dintre reprezentantii companiei, telefonic sau online. Pentru detalii si informatii suplimentare, puteti vizualiza categoriile de produse si servicii oferite de Helinick.ro, precum si companiile partenere - furnizorii echipamentelor utilizate la proiectare diverselor solicitari.


Date contact:
Telefon: 021.404.44.44 / 0745.394.665 (numar disponibil si pentru urgente)
Site web: www.helinick.ro
Mail: office@helinick.ro
Adresa sediu Helinick: Str.Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti (cod postal: 013911).