Incorporarea pieselor de mobila clasica in orice incapere - Arta de a mixa elementele decorative pe baza de mobilier

Pitesti - 8 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Integrarea pieselor de mobila in orice casa sau locuinta este la fel de importanta precum selectarea acelor piese care nu se demodeaza in timp.

Mobila clasica Complex Slava

Mobila clasica Complex Slava

De aceea, pentru a integra si armoniza o locuinta cu mobila clasica este foarte important sa colaborati cu profesionisti in domeniu care sa va asigure cele mai optime conditii de investitie fara a face rabat de la calitate.

Recomandarile designerilor de mobila pentru gasirea celor mai potrivite elemente si piese clasice de mobilier

Pentru alegerea pieselor de mobilier potrivite, clientii opteaza pentru serviciile unui designer de interior, care sa adapteze cerintele si preferintele acestora la arhitectura existenta, fiind relevanta in acest sens si recomandarile creatorilor de mobila.

Cu toate acestea, exista suficiente informatii relevante, piese de mobilier integrate in sugestii de prezentare, precum si recomandari oferite de persoane avizate in domeniu pentru ca fiecare client sa poata decida individual ce fel de articole de mobila va avea nevoie.

In mod ideal, investitia in mobilierul necesar reprezinta un mix intre nevoile personale si necesitatile reale, preferintele personale si posibilitatile financiare.

Conturarea preferintelor personale

Spatiile decorate cu ajutorul pieselor de mobila clasica nu se rezuma doar la locuintele persoanle, de diferite dimensiuni, ci pot crea spatii publice, precum receptiile hotelurilor, centrelor de infrumusetare sau al centrelor de conferinta.
Cu un design care nu se demodeaza, canapelele si mesele care apartin stilului clasic sunt adaptate tendintelor actuale, creand astfel incaperi care se impun prin eleganta.

Identificarea necesitatilor reale

Piesele de mobila clasica sunt recunoscute drept piese de mobilier care dau viata incaperilor in care sunt incorporate, astfel ca este recomandata achizitia unui numar redus de elemente decorative, pentru a evita supraaglomerarea spatiului.

Estimarea investitiilor si stabilirea bugetului alocat

Dupa efectuarea unei cercetari detaliate privind preturile anumitor articole de mobila, va fi facil sa fie stabilit bugetul ce urmeaza a fi alocat acestei investitii.

Bugetul se calculeaza luand in considerare preturile practicate, dar si necesitatile reale de achizitie. De aceea, bugetul poate fi suplimentat in cazul in care sunt alese piese de mobila din materiale masive, care reprezinta o investitie pe termen lung.

Stilul proiectului de decoratiune interioara - Un element definitoriu pentru achizitia mobilierului

Arhitectura, estetica si stilul proiectului reprezinta un punct de referinta in selectarea mobilierului, acesta avand capacitatea de a completa stilul general ales pentru a defini o incapere.

Investitiile alocate acestui tip de achizitii pot depasi cu mult bugetul calculat in prima etapa al cercetarii pietei, in cazul in care nu se respecta numarul de articole achizitionat, astfel ca sunt recomandate atat urmarea planului conturat initial, cat si calcularea bugetului cu posibilitatea extinderii acestuia in cazul in care este necesar.

De asemenea, alegerea unui stil general al proiectului faciliteaza procesul de cautare al pieselor de mobilier clasic; adaptarea si mixarea elementelor devenind mult mai usoara odata ce este indentificata o tema predominanta, formata din elementele arhitectuala si finisajele create.

Pentru crearea unor camere unice, pastrarea simplitatii si functionalitatii acestora insemnand alaturarea elementelor de baza, orice alta suplimentare insemnand aglomerarea, reducerea spatiului si ingreunarea desfasurarii activitatilor zilnice.

Pentru comenzi categoria de articole mobila clasica, Complex Comercial Slava va pune la dispozitie o varietate de piese de mobilier create din materiale de calitate.

Acestea pot fi vizualizate prin accesarea magazinului online:

https://www.complexslava.ro/

Sau in cadrul magazinului situat in orasul Pitesti.

Adresa: Calea Campulung, Nr.1D, Pitesti, Jud.Arges.

Telefon: 0742.032.208; 0248.220.960.

E-mail: contact@slava.ro