Intinerirea orasului se poate face cu vegetatie pentru acoperis verde in diferite forme

Targu Mures - 21 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Mediul inconjurator sufera tot mai mult din cauza toxicitatii urbanismului si a zonelor industriale, dar si a ignorantei din partea oamenilor asupra efectelor cauzate de actiunile daunatoare naturii.

Vegetatie pentru acoperis - Odu.ro

Vegetatie pentru acoperis - Odu.ro

Desi in raza ochiului critic poate parea o metoda artificiala de repopulare a naturii, plantarea de vegetatie pentru acoperis verde reprezinta opusul a acestei pareri, caracterizata de adaptarea cu conditiile in care va fi amplasata si de dezvoltarea acesteia indiferent de conditiile la care este exp

usa dar, bineinteles, numai cu asumarea anumitor responsabilitati.
Odu Green Roof reprezinta o echipa de profesionisti capabili sa asigure amenajarea acestui tip de acoperis, dar si a altor elemente de peisagistica. In plus, acestia promoveaza aceasta noutate in randul romanilor pentru o amenajare futurista, dar naturala, plina de beneficii si avantaje.

Nu vorbim despre o simpla alegere si aplicarea ei instant, e nevoie de o perioada de analiza a structurii acoperisului si durabilitatii acestuia, a inclinatiei oferite de suprafata in cauza, dar si de expunerea la fenomene meteorologice multiple, motiv pentru care fiecare lucrare are particularitati specifice.

Ce avantaje aduce un astfel de sistem?

Un design nonconformist si o abordare ecologica a amenajarilor moderne nu sunt singurele aspecte pe care le puncteaza acest tip de sistem, ci aveti parte de reduceri substantiale ale facturilor de energie intrucat reprezinta un termoizolator de cea mai buna calitate si contribuie si la pastrarea zgomotului unde ii este locul, departe de locuinta noastra.

Protectia importriva incendierii partii superioare este un alt factor de care ne vom bucura intrucat hidratarea corecta a suprafetei determina un grad sporit de siguranta, ce nu va permite extinderea flacarilor.
Imobilele care dispun de sisteme de acest tip primesc un plus de valoare, astfel ca la o viitoare vanzare sau reevaluare a proprietatii se va tine cont si de caracteristica ecologica conferita de acest sistem.

Practic, aduce beneficiul unei vieti mai bune pentru dvs. si familie lucru dupa care alergam incontinuu fara sa realizam cate posibilitati exista, iar acest tip de comportament se poate extinde asupra intregii zone, intregului cartier, transformand duritatea si greutatea betoanelor si a materialelor feroase intr-un peisaj mai linistit si mai curat.

Cu ce vine la pachet?

Acest sistem nu vine singur, ci insotit de o responsabilitate reala in ceea ce priveste pastrarea conditiilor propice de dezvoltare a vegetatiei si intretinerea constanta a acesteia, lucru care trebuie luat in calcul inca din stagiul de idee de aplicare.
Este important de specificat faptul ca nu e o solutie tocmai ieftina, dar avantajele pe care le genereaza sunt impresionante, iar amortizarea investitiei creste proportional cu trecerea timpului.

Tipurile de suprafete vegetale se impart in extensive, caracterizate de o grosime mai mica si implicit de o greutate pe masura.
Este tipul de alegere care necesita o atentie deosebita doar la inceput, pana la maturitate, ca mai apoi sa fie nevoie doar de intretinere simpla.

Cealalta alegere este de tipul intensiv. O suprafata mai groasa si mai grea care poate gazdui numeroase specii de plante, arbusti si chiar arbori mici, insa care implica o atentie mai mare cu prioritate asupra hidratarii si hranirii solului.
***

Specialistii echipei Odu.ro se asigura ca vor optimiza solutia tinand cont de ceea ce ofera imobilul dvs, zona in care locuiti, dar si frecventa fenomenelor care influenteaza in mod direct suprafata amenajata, pentru a determina si realiza un tablou al prospetimii si relaxarii.

Pentru informatii suplimentare despre vegetatie pentru acoperis verde, apeleaza cu incredere la echipa Odu Green Roof!
Telefon: 0744 556 594

E-mail: office@odu.ro