LeasingAutomoblile.ro – Totul de la masini sh la conditii avantajoase de finantare

BUCURESTI - 28 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pasionatii de masini cauta sa achizitioneze autoturisme performante, dar piata automobilelor din Romania – sustinuta de producatori recunoscuti international – este disociata de posibilitatile financiare ale majoritatii celor care doresc sa cumpere un autoturims nou.

Diferiti dealeri autorizati din tara, recomanda achizitia de masini sh la preturi avantajoase prin intermediul contractelor de finantare prin leasing auto sau credit auto bancar.

Compania Leasing Automobile este o companie romaneasca specializata in vanzari de masini sh si importa autoturisme de cea mai buna calitate din Germania. De peste 17 ani, compania Leasing Automobile reuseste sa asigure o gama foarte variata de marci si modele consacrate pe piata auto internatioanala si simplifica la maximum conditiile de finantare inspre beneficiile clientilor sai.

Leasing Automobile - Masini sh de calitate germana – Preturi accesibile si performanta garantata

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modalitati de achizitionare a autovehiculelor dorite:

Achizitionarea masini prin sisteme de leasing financiar sau credit auto bancar;

Cumpararea prin rate periodice;

Cumparare masini second-hand la pret intreg;

Sistem de buy-back sau schimburi-auto.

Toate aceste modalitati de achizitie va garanteaza eficienta, calitate si profesionalism.

Achizitionarea cu ajutorul constractului de leasing desemneaza o serie de particularitati deosebite in contrast cu celelalte modalitati de cumparare.

In primul rand, contractul de leasing poate fi prin credit bancar sau sistem de leasing financiar. Ambele presupun un avans care variaza intre 15% si 50%, iar perioada de timp in care este valabil acest contract de leasing este cuprinsa intre 12 si 60 de luni.

Pentru oferte de cumparare de nerefuzat, compania Leasing Automobile colaboreaza cu firme sonore pe piata romaneasca: BT LEASING, Garanti Leasing, IMPULS LEASING, OLX, Idea Leasing, Raiffeisen Leasing, Cetelem, BRD, AUTOVIT.ro, TiriacLeasing,.

Modele si marci de masini sh performante disponibile prin LeasingAutomobile.ro

Compania Leasing Automobile pune la dispozitie o gama variata de masini, printre care enumeram:

Opel Zafira – Model fabricat in anul 2014 cu un rulaj de 206 000 km si o putere de 110 CP. Masina detine o caroserie de tip monovolum. Acest automobil poate fi al dvs. pentru numai 9 990 euro!;

Volvo V40 - Este un model aparut in anul 2014 cu un rulaj de 157 000 km, o putere de 115 CP de tip Diesel. Autoturismul detine o caroserie Hatchback si cutie viteze manuala. Daca va doriti o masina sport si confortabila, modelul Volvo V40 trebuie sa fie al dvs.. Pretul pe care il pune la dispozitie Leasing Automobile pentru acest autovehicul este numai 10 990 euro!

Jeep Grand Cherokee - Este un model absolut perfect pentru o familie numeroasa. Acest model este creat in anul 2014, detine o putere de 250 de CP, un rulaj de 134 000 km si circula pe Diesel. Familia dvs. o va adora, fiind extrem de confortabila pentru excursii si calatorii. Acest model poate fi al dvs. pentru suma de 27 990 euro!

LeasingAutomobile.ro – Relatiile cu clientii sunt cea mai importanta resursa a companiei

Pentru detalii sau nelamuri in legatura cu autovehiculele din stocul companiei Leasing Automobile, va rugam sa apelati cu incredere la urmatorul numar de telefon:

Sau accesati website-ul: www.leasingautomobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/leasingautomoblile-ro-totul-de-la-masini-sh-la-conditii-avantajoase-de-finantare