Linia de cosmetice profesionale Zuii Organic

BUCURESTI - 1 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Lumea cosmeticelor este una esentiala pentru feminitatea si eleganta domnisoarelor dar si a doamnelor, iar in cautarea unor produse de o calitate cat mai buna dar care sa ofere si un comportament foarte bun in contact cu tenul, majoritatea dintre clientii nostri aleg gama de cosmetice Zuii Organic , o linie de produse caracterizate prin calitate dar si rezultate mult mai bune decat in cazul cosmeticelor obisnuite.
Povestea Zuii Organic incepe odata cu ingredientele, mai exact este vorba despre diferite combinatii de ingrediente complet naturale asa cum este de exemplu petale de flori, uleiuri dar si alte minerale speciale care nu numai ca ofera un rezultat foarte bun, dar si protejeaza pielea.

Linia de cosmetice profesionale Zuii Organic

Produsele naturiste se bucura de ascensiune a popularitatii foarte buna, curentul eco si natur, fiind ceea ce impinge aceasta urcare in preferintele oamenilor. Ei bine, asa cum este si evident, lumea cosmeticelor profesionale nu putea lipsi din aceasta directie, iar produselele Zuii Organic sunt gandite si concepute pentru a fi cat mai naturale, fara ingrediente cu un potential pericol pentru piele si mediu.

Spuneam ca povestea acestei linii de produse incepe de la grija pentru mediu si clienti, asa ca, de la farduri, rujuri, rimel-uri si alte produse cosmetice, toate sunt realizate din resurse naturale, petale de flori, extrase minerale si naturale dar si alte ingrediente complet inofensive mediului si a pielii tenului.

Fardurile sunt accesorii indispensabile pentru orice doamna sau domnisoara ce doreste sa fie perfecta, acestea acopera, uniformizeaza si perfectioneaza aspectul tenului, iar datorita diferitelor tipuri de petale de flori folosite, aceste farduri pot avea diferite nuante, perfecte pentru orice tip de ten. Spre deosebire de alte tipuri de astfel de cosmetice, fardurile organice nu are un impact negativ asupra pielii. Dupa cum se cunoaste foarte bine, fardurile clasice au in compozitie diferite substante chimice, de la pudre de talc cu un mic continut de Plumb (la unele marci si tipuri) pana la continut de substante care blocheaza complet procesul de respiratie a pielii.

Makeup-ul de corectare este unul special deoarece acesta se foloseste pentru a elimina anumite zone si pete mai putin estetice de pe ten. Din gama Zuii Organic fac parte si Primere-le corectoare ce contin agenti speciali organici care pe langa faptul ca ascund unele defecte ale pielii sau zonele pigmentate, dar si pentru cei care au acnee, cuperoza sau cearcane.

Trecand de la produsele organice pentru acoperirea si corectarea zonelor mai putin estetice ale tenului, ajungem la machiajiul ochilor, mai exact, rimelul organic ce are o compozitie organica si naturala. Mai exact vorbim despre ceara alba de albine, extracte si uleiuri din coji de portocale, din petale de trandafiri, dar si alte extracte si uleiuri esentiale care asigura atat un efect de gene lungi si perfecte, dar si protejeaza aceasta zona sensibila a ochilor.

Produse pentru o frumusete senzuala, fireasca si naturala

Ei bine, despre rujuri putem spune ca acestea au fost inventate in Egiptul Antic, iar in trecut, pentru fabricarea acestuia se foloseau anumite enzime si produse organice rezultate din placenta. Bine inteles, acest lucru a fost si este inca tinut in secret, insa, in cazul gamei de cosmetice Zuii Organic ingredientele naturale ca uleiuri Jojoba, Floarea Soarelui, ceara naturala de albine, ulei din coji de portocale, dar si petalele diferitelor flori care vin sa ofere nuanta rujului.

Tot in zona gurii si a makeup-ului pentru buze, creionul organic pentru conturul buzelor este iarasi un bun exemplu de produs organic, avand peste 95% din ingredientele folosite in producerea lui certificate Organic. In diferite nuante, aceste creioane au o textura cremoasa si placuta la utilizare, iar datorita continutului crescut in uleiuri esentiale dar si extracte organice, aceste creioane de contur vor hrani pielea buzelor, oferind astfel un aspect sanatos si placut al buzelor.

Asadar, o paleta completa de Professional Make-up complet organic care ofera o frumusete naturala. Iar ca si sfat din partea noastra, va spunem ca desi nu recomandam machiajul la tinerele domnisoare mai mici de 14 ani, produsele Zuii Organic ar fi o recomandare directa deoarece nu au nici un efect daunator asupra pielii, asa cum se intampla in cazul cosmeticelor chimice.

Ei bine, va invitam asadar sa vizualizati produsele categoriei de produse Zuii Organic, si sa alegeti produsul dar si varianta acestuia care vi se potriveste. Adopta un stil elegant, cool, senzual sau tineresc, insa, natural si firesc!

Taguri: zuii organic
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/linia-de-cosmetice-profesionale-zuii-organic