Mobilier din sticla - O alegere eleganta cu integrare in orice tip de design de interior

BUCURESTI - 13 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Odata cu progresul evident din domeniul amenajarilor interioare s-a mentinut utilizarea anumitor materiale, al caror aspect si proprietati nu pot fi inlocuite de alte materiale nou descoperite, precum lemnul si sticla.

Mobilier din sticla SECURIT International

Mobilier din sticla SECURIT International

Adaptate si reinventate corespunzator, conform tendintelor, piesele de mobilier din sticla creeaza un spatiu elegant, pretios si relaxant. Accesand aici gasiti mai multe detalii.

Mobilier din sticla pentru conditii pretioase de trai

Atunci cand este utilizata pentru crearea pieselor de mobilier, sticla securizata se “detaseaza” de alte materiale prin avantajele pe care le asigura spatiilor amenajate cu mobilier din aceasta gama.

In plus, mobila din sticla securizata se incadreaza in orice tip de design, sporeste gradul de aerisire si spatiozitate, asigurand un aspect sofisticat, modern.

Totodata, sticla poate capata orice forma, din aceste materiale putandu-se prelucra mobilier din sticla pentru decorarea incaperilor diverse: mese pentru birouri, dulapuri si rafturi pentru livinguri elegante, blaturi si piese de mobilier pentru bucatarie, piese de mobilier pentru baie etc.

Mobilerul din sticla poate fi integrat in spatiile de birouri moderne, locuinte, dar si in spatiile comerciale: magazine cu produse de infrumusetare, magazine de bijuterii si ceasuri, standuri de expunere, produse publicitare, in cafenele, cofetarii si alte locatii de acest tip.

De exemplu, showroom-urile auto capata un aspect pretios atunci cand sunt integrate elemente de constructie si piese de mobilier fabricate din sticla securizata.


Fabrica Securit - Numeroase posibilitati de personalizare si libertatea pentru creatii cu adevarat surprinzatoare

Fabrica Securit asigura clientilor posibilitatea selectarii tipului de sticla si consultanta in vederea proiectarii pieselor de mobilier care sa se integreze perfect in spatiile amenjate.

Se disting urmatoarele tipuri de sticla: clara, semitransparenta, fumurie, sablata, colorata sau cu diverse motive decorative.

La realizarea pieselor de mobilier din sticla se utilizeaza si alte materiale, sticla avand avantajul de a functiona bine cu o paleta larga de elemente confectionate din alte materiale.

De exemplu, sticla simpla asigura un efect relaxant de oglindire si se imbina foarte bine cu piese din inox sau alte metale, in timp ce variantele colorate sau cu motive decorative completeaza aspectul uimitor al incaperilor amenajate in ultimele tendinte arhitecturale de tip art-deco.

Rezultate spectaculoase in urma procesului de proiectare a pieselor de mobilier din sticla securizata

Crearea unor piese remarcabile nu se rezuma doar la calitatea materialelor utilizate, ci reprezinta mai degraba un proces amplu care implica: analiza proiectului, consultanta oferita clientilor, proiectarea detaliata si diversificata si realizarea pieselor de mobilier vizualizate.

Ofertele consultantilor Securit International cuprind diferite tipuri de produse confectionate din sticla securizata, insa clientii au optiunea de a-si personaliza proiectele, in functie de preferinte si caracteristicile spatiului vizat.

Piesele de mobilier confectionate din sticla se executa asemenea mobilierului din lemn sau pal, cu incuietori, manere, balamale sau in varianta moderna, minimalista, care presupune asamblarea elementelor prin lipire cu UV.

Acest procedeu (prin lipire cu UV) elimina gaurirea sticlei pentru integrarea elementelor de imbinare, creand piese de mobilier aparte.

Date de contact

Detaliile suplimentare si informatiile despre produsele companiei pot fi vizualizate accesand website-ul http://www.securitinternational.ro/

Pentru comenzi contactati reprezentantii Securit International la numarul: 021 321 31 77

Adresa fabricii Securit: Strada Agricultori, nr.113, Sector 2, Bucuresti.