Pesticide-AZ.ro – Fermierii si agricultorii recomanda protejarea culturilor prin aplicarea de acaricide

Ramnicu Valcea - 3 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Prezenta dauntorilor in culturile agricole pune in pericol productivitatea, dar si caltiatea consumului de fructe sau legume recoltate din respectivele culturi.

Pesticide-AZ.ro – Fermierii si agricultorii recomanda protejarea culturilor prin aplicarea de acaricide

Pentru siguranta consumatorilor si mentinerea calitatii culturilor, Pesticide-AZ.ro recomanda aplicarea de acaricide pentru eliminarea daunatorilor din clasa paianjenilor.

Ce sunt acaricidele si pentru ce se utilizeaza?

Categoria acaricidelor este formata din pesticide care se utilizeaza pentru combaterea daunatorilor din clasa arahnidelor, fiind totodata utile si impotriva altor daunatori. Acarienii sunt insecte de dimensiuni microscopice, fapt ce le permite sa se deplasese pe suprafata frunzelor plantelor, dar si sa patrunda in organismul acestora.

Din cauza faptului ca nu sunt vizibile usor pot dauna foarte tare culturilor, in cazul in care nu se iau masurile de preventie necesare. Trebuie totodata avut in vedere si faptul ca aceste insecte transmit omului diverse boli grave, precum encefalita sau febra recurenta.

Produse pe baza de acaricide

Pentru actionarea impotriva acarienilor, Fermierul magazinului online Pesticide-AZ asigura mai multe variante de produse, in diferite ambalaje si gramaje:

Compusi chimici de sulf actioneaza cu precizie;

Compusi chimici cu activi (cum este dimetoatul), destinate aplicarii pentru numeroase soiuri de culturi: recolte de cereale (rapita, grau, lucerna), pomi fructiferi, gradini de legume, pajisti.

Compusii chimici din categoria acaricide actioneaza in doua moduri diferite: actiune totala: ucid adultii, larvele si ouale sau cu actiune specifica: distrug acarienii in anumite stadii de evolutie.

In functie de dimensiunile culturilor pentru care doriti aplicarea de acaricide, puteti selecta gramajul potrivit, iar catalogul cu produse cuprinde mai multe variante de produse.

Achizitionati doar produse autentice

Eficienta aplicarii diverselor solutii pentru combaterea daunatorilor depinde foarte multe de originea pesticidelor. De aceea, specialistii va recomanda achizitionarea de produse omologate, certificate pentru a actiona eficient impotriva acarienilor sau a altor daunatori.

Compania Fermierul lucreaza doar cu producatori cunoscuti, precum Bayer, Osho sau Kenogard. Produsele disponibile in magazinul online Pesticide-AZ prezinta toate indicatiile de utilizare in siguranta, precum si recomandarile de dilutie pentru eficientizarea rezultatelor aplicarii produselor pe baza de acaricide. 

Respectati instructiunile de utilizare pentru protectie garantata

Respectarea instructiunilor de utilizare este o norma care trebuie respectata intotdeauna, fara exceptie. Specialistii Fermierul va recomanda respectarea exacta a dozajelor de preparare pentru ca acaricidele sa distruga acarienii care au afectat plantele culturilor agricole pe care doriti sa le protejati.

Produsele companiei Fermierul sunt destinate si disponibile atat marilor companii, cat si micilor agricultori si cultivatori. Cu o experienta de peste un deceniu (2004), compania se bucura de rezultatele sigure si clienti multumiti, care revin in fiecare an pentru alcatuirea planului de protejare a culturii sau livezii de pomi fructiferi de care se ocupa.

Catalogul de prezentare cuprinde produse pentru inlaturarea daunatorilor, dar si solutii de fertilizare prin comercilizarea ingrasamintelor potrivite fiecarui tip de cultura agricola.

Daca doriti sa va consultati cu unul dintre specialistii companiei Fermierul, acestia va stau la dispozitie pentru identificarea problemei pe care o aveti si pentru selectarea solutiei potrivite.

In cazul in care cunoasteti deja daunatorii care trebuie eliminati, puteti plasa o comanda online (procedura este explicata in detaliu si facil de efectuat).

Date de contact

Website: www.pesticide-az-ro

Telefon: 0250 772 566 // 0726 214 441

Adresa de e-mail: contact@pesticide-az.ro