Plite incorporabile de la Bricomix.ro – Calitate garantata de producatori de renume

BUCURESTI - 31 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Pentru cei ce nu-si permit sa achizitioneze un aragaz nu mai este nicio problema. Pentru ca multi dintre noi putem sa descoperim un echipament mult mai practic si mai convenabil, in materie de electrocasnice.

Va recomandam aceste plite incorporabile disponibile in magazinul online Bricomix.ro si doar astfel ne putem dota bucataria in cel mai avantajos si performant mod posibil.

Avantajele unor astfel de plite incorporabile se remarca prin calitatea garantata de diversi producatori de renume din domeniul electrocasnicelor si sunt foarte usor de curatat si intretinut si respecta toate standardele de siguranta.

Cu atat mai simpla este achizitionarea lor, ce este posibila daca accesati site-ul Bricomix.ro unde se pot explora si obtine informatii despre fiecare produs in parte, specificatii tehnice despre acesta si opinii ale actualilor clienti.

De ce sa cumparati plite incorporabile de la Bricomix?

Magazinul nostru comercializeaza obiecte electrocasnice si electrice si va ajuta sa creati bucataria care va trebuie. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul Bricomix.ro unde gasiti cea mai buna oferta la plitele incorporabile disponibile intr-o varietate de modele utile pentru bucataria dumneavoastra:

Plita electrica incorporabila Bosch PKE645D17 – este un model de plita vitroceramica, ceea ce inseamna ca are incorporat un element ce va incalzi partea ceramica care, la randul ei, incalzeste recipientul cu mancare. Dispune de o latime de 60 de cm cu 4 zone de gatit. Un element aparte consta in panoul de control prin screen-touch ;

Plita pe gaz incorporabila Arctic ARXG64124SX – cu o suprafata de inox permisibila la murdarie, foarte usor de curatat, dispune de 4 ‘ochiuri’ cu suport din email si aprindere integrata prin butoane laterale. Poate fi conectata la orice sursa de gaz (butelie sauconducta) ;

Plita incorporabila Arctic ARSGN64120S – un model cu aprindere integrata ceea ce permite renuntarea la alte instrumente de aprindere (brichete, chibrituri etc.) si sistem de Safety Plus prin care echipamentul isi intrerupe automat alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental ;

Plitele incorporabile te ajuta sa economisesti foarte mult spatiu, sunt usor de amplasat si nu necesita o intretinere deosebita. La Bricomix ai parte de cele mai bune preturi la plite incorporabile electrice ce sunt foarte eficiente in bucatarie si sunt perfecte in special pentru locuinta in care nu se poate utiliza plita cu gaz. Aceste plite au un consum redus de energie.

De asemenea, o alta varianta a acestor plite incorporabile sunt cele alimentate la o sursa de gaz, potrivite in mod special pentru cei care locuiesc la bloc. Acestea functioneaza la fel de bine ca si cele electrice si sunt foarte usor de utilizat. Pe langa acestea, mai puteti opta si pentru plitele incorporabile cu inductie, dar indiferent de alegere aveti certitudinea ca faceti o investitie buna alegand aceste plite incorporabile de la Bricomix.ro, partenerul dumneavoastra de incredere in orice situatie.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul Bricomix.ro sectiunea Contact sau sunati la numarul de telefon: 0732 610 473

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/plite-incorporabile-de-la-bricomix-ro-calitate-garantata-de-producatori-de-renume