Probabil singurele servicii tehnice care imblanzesc, in mod natural, natura omului

Targu Mures - 19 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Mii de ani au trecut de la amenajarea cat mai naturala a templelor si lacasurilor de mare importanta a diferitelor culturi ale lumii pana in zilele noastre, natura fiind tot mai afectata de poluare, constructii masive si substantele emise de fabrici si masini.

Acoperis verde  - Odu.ro

Acoperis verde - Odu.ro

Ideea amenajarii cladirii cu un acoperis verde pret avantajos pare un procedeu cu totul nou in tara noastra, tarile vestice sustinand astfel de solutii care aduc un mare beneficiu vietii locuitorilor si animalelor, dar si un aspect revigorant suprafetelor ce ne inconjoara.

Odu Green Roof prin serviciile profesioniste de amenajare peisagistica, sisteme de acoperisuri si terase intr-o maniera cat mai naturala si ecologica, aduc mai aproape de noi ideile inlocuirii betonului si bitumului greoi din mediul urban cu suprafete verzi si proaspete, dar care ofera si reale imbunatatiri pe mai multe planuri.

Fie ca discutam de imobilul in care locuim impreuna cu vecinii, fie ca ne referim la amenajarea noncomformista a propriei case, exista solutii pentru orice suprafata fiind si protejata de acest tip de sistem datorita evitarii contactului indirect cu soarele si cu fenomenele meteorologice.

Idei eficiente cu rezultate benefice pe termen lung

De multe ori auzim afirmatia "Ce e natural, e mult mai sanatos!", afirmatie nelipsita de adevar pentru ca natura reprezinta sanatate pura, iar beneficiile tuturor produselor naturii sunt impresionante.

Amenajarea unui astfel de acoperis se comporta ca un hidroizolator de cea mai buna calitate, fiind in acelasi timp si un factor care nu permite caldurii sa iasa atat de usor , dar pe timp de vara ofera racoarea de care avem nevoie.

Aerul curat si purificat de vegetatia acoperisului face ca fiecare gura de aer inspirata sa fie apreciata

Iar efectele se vor simti in organismul dvs.

O astfel de amenajare nu este tocmai ieftina si atrage dupa sine o responsabilitate asupra intretinerii frumusetii acesteia si a conditiilor de dezvoltare, dar este o alegere inedita si un tratament sanatos la indemana oricarei familii.

Clasificarea acoperisurilor naturii

Impartirea este clara, in doua mari categorii, cu caracteristici particulare. Primul tip fiind reprezentat de acoperisurile extensive de grosime mai mica si de greutate mai redusa, permitand dezvoltarea ierburilor nu foarte pretentioase, care nu necesita o ingrijire speciala, ci doar ingrijirea ocazionala a straturilor de vegetatie.
Al doilea tip este cel intensiv, strat mult mai gros si mult mai greu care permite dezvoltarea ierburilor aromatice, a micilor arbusti sau arbori, dar care necesita o ingrijire preferentiala asemanatoare oricarei gradini clasice.

De la vorbe la fapte

Durata organizarii unei astfel de suprafete pe acoperisul casei difera in functie de complexitatea lucrarii si a solului ales, dar si a totalei amenajari cu plante si arbori.

Nimic nu este ales intamplator, intrucat noul acoperis va face parte direct din structura imobilului dvs., iar alegerea optima nu va ingreuna suprafata superioara a acestuia.
Anotimpul ideal pentru o astfel de trecere este primvara. Pentru rezultate minunate si pentru un proces firesc al dezvoltarii florei alese.

Consultantii Odu Green Roof vor analiza situatia proprietatii dvs. si vor conduce proiectul inca din stadiul de idee pentru rezultate optime si pentru o potrivire cat mai exacta cu climatul care poate influenta vegetatia.
Aveti la dispozitie o intreaga reteta pentru un acoperis verde pret avantajos de cea mai buna calitate!

***

Odu Green Roof

Website: www.odu.ro

Telefon: 0744 556 594

E-mail: office@odu.ro