Protectie si confort - Copertine de sticla - O alegere inspirata de compania Securit pentru locuinta ta

BUCURESTI - 10 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sticla este una dintre cele mai sofisticate si versatile materiale utilizate in industria constructiilor, fiind o alegere tot mai frecventa atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul locuintei.

Copertine de sticla Securit International

Copertine de sticla Securit International

Aceste copertine de sticla reprezinta un exemplu de constructie care nu ofera doar un plus de frumusete locului in care sunt amplasate, ci sunt si utile.
Elementele din sticla sunt perfecte pentru a transforma un design interior sau exterior traditional intr-unul inedit si modern.
Sticla folosita pentru exterior este tratata astfel incat, in timpul zilelor cu mult soare, sa reduca efectul de stralucire puternica si sa previna patrunderea caldurii in incapere. In plus, sticla este un material de constructie usor, ajutand la reducerea incarcarii inutile a cladirii.

Sticla: cand este folosita si care sunt beneficiile ei

Sticla este folosita tot mai des in constructii, in amenajari interioare pentru a oferi un aer modern si un aspect deosebit locuintei sau biroului, dar si in amenajarile exterioare, pentru a schimba aspectul curtii, al terasei sau al gradinii si pentru a oferi un plus de protectie in acelasi timp.
Un exemplu in acest caz este copertina de sticla. Utilizarea unei astfel de copertine pentru casa, gradina, terasa sau curtea ta prezinta o serie de avantaje.

Va puteti extinde casa cu o noua incapere cu ajutorul copertinei din sticla. Exista multe zone de pe suprafata exterioara, unde puteti extinde zona casei instaland o copertina din sticla. Un mare avantaj este ca aceasta nu reduce lumina din incapere, ci, dimpotriva, ofera mai multa luminozitate spatiului si este o protectie foarte buna impotriva ploii si a vantului.

Trebuie sa folositi si sa protejati spatiile exterioare ale caselor, nu sa pierdeti inutil acei metrii in plus, asa ca utilizarea acestor acoperisuri care indeparteaza praful, frigul si zgomotul reprezinta o alegere foarte buna.

In ceea ce priveste terasele, acestea sunt, de obicei, spatii utilizate pentru activitati relaxante, placute in timpul lunilor calde.
Nu sunt folosite, insa, si in sezonul rece. Zonele respective sunt zgomotoase si se acumuleaza usor murdaria, dar daca inchidem aceste spatii cu copertine de sticla, am scapat de astfel de inconvenientele, iar frigul va mai fi o problema pentru momentele noastre de relaxare pe terasa.

Exista posibilitatea sa ne bucuram de lumina naturala si de aer proaspat pe toata perioada anului.
In cazul in care ai o sera sau doresti sa iti protejezi gradina de conditiile meteo nefavorabile, copertinele de sticla sunt potrivite si pentru aceasta situatie.

Copertine de sticla, cu o calitate superioara si la preturi accesibile
Alegerea acoperisului din sticla se realizeaza in functie de necesitatile tale si de tipul constructiei pe care va fi amplasat.
Nu este acelasi lucru o terasa cu vedere la mare, in care cel mai important lucru este pastrarea unui spatiu diafan, cu o terasa unde cea mai importanta cerinta este izolarea termica si acustica optima sau cu o casa in care scopul este de a extinde spatiul in exterior. Prin urmare, este foarte important sa utilizezi intotdeauna sistemele corespunzatoare in fiecare caz.

Un loc unde gasesti copertine de sticla pentru orice ai nevoie, precum si alte produse din domeniu, acceseaza https://www.securitinternational.ro/
Telefon: 021.321.31.76