Scaune de masaj de la Chairmony - Performanta si dotari moderne pentru eficientizarea sedintelor personalizate de masaj

BUCURESTI - 28 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cunoscuta de majoritatea beneficiarilor drept o metoda la indemana pentru relaxare, terapia prin masaj este utilizata pentru rezultatele imediate de reducere a stresului acumulat peste zi, insa este o solutie eficienta pentru tratarea mai multor afectiuni fizice si restabilirea armoniei mentale.

Chairmony

Chairmony

Astfel, investitia intr-un fotoliu de masaj de ultima generatie permite efectuarea terapiei prin masaj, chiar in intimitatea locuintei.

Recomandarile specialistilor Chairmony pentru alegerea unui fotoliu de masaj performant

Un program incarcat si activitatile complexe din viata cotidiana nu permit intotdeauna o programare saptamanala la un salon de masaj profesionist, astfel ca achizitia personala de scaune de masaj profesionale este o solutie inteligenta de investitie.

Tehnologia utilizata de Chairmony pentru realizarea scaunelor de masaj profesionale reproduce perfect masajul realizat de mainile profesioniste ale expertilor in masaj terapeutic.

La alegerea unui fotoliu de masaj, cei interesati ar trebuie sa tina cont de mai multe aspecte:

Confortul de baza al scaunului de masaj

Scaunele de masaj sunt realizate conform anatomiei umane, pentru a fi cat mai confortabile si pentru a oferi masajul corespunzator.

Cu toate acestea, cele mai perfomante dintre acestea au un design (forma si contur) care se potriveste oricarui tip de persoana, indiferent de varsta.

Scaunele Chairmony sunt prevazute cu functie de scanare corporala care permite, automat, adaptabilitatea in functie de dimensiunile fiecarui utilizator, fiid astfel potrivit tuturor celor doresc sa beneficieze de o sedinta de masaj.

Tipul de masaj efectuat

In teorie, orice scaun de masaj ofera, cel putin la inceput, beneficii imediate si efectul specific de relaxare, insa interesul clientilor trebuie sa se indrepte catre un fotoliu pentru masaj dotat cu functii diverse si tipuri multiple de masaj terapeutic.

In functie de preferintele utilizatorilor, scaunele de masaj Chairmony dispun de mai multe tipuri de masaj: terapeutic, de relaxare, thailandez, chinezesc, si optiunea de masaj personalizat pentru care utilizatorul isi seteaza scaunul, selectand zonele corporale care necesita masaj intensificat, optiune de masare a picioarelor, a tamplelor etc.

Achizita unui fotoliu de masa profesionist implica o anumita investitie, astfel ca este importanta alegerea unui model prevazut cu mai multe functii care sporesc atat confortul cat si, implicit, amortizarea investitiei in timp.

Tehnologia avansata a permis crearea scaunelor Chairmony, incluzand mai multe functii benefice, precum:

Posibilitatea utilizarii pozitiei “Zero Gravity” – Recunoscuta ca fiind cea mai relaxanta pozitie a corpului uman care reechilibreaza functiile organismului si imbunatateste circulatia sanguina;

Masajul cu aer - Pe toata durata efectuarii masajului selectat, aceste scaune de masaj profesionale sunt dotate cu 114 airbag-uri, care se umfla si se dezumfla, relaxand fiecare parte a corpului;

Functia de incalzire - permite relaxarea totala a corpului pe toata durata efectuarii masajului, stimuland circulatia.

Pe langa dotarile si functiile destinate unui masaj profesionist, fotoliile Chairmony au un sistem audio integrat care poate fi controlat cu unul dintre gadget-urile pe care le utilizati cel mai des (tableta sau smartphone).

Design

Fotoliile de masaj Chairmony sunt disponibile in variante standard sau pot fi personalizate, cu recomandarile, specificatiile si preferintele clientilor solicitanti.

Create prin colaborarea cu designeri italieni renumiti, scaunele de masaj Chairmony au personalitate si sunt in acelasi timp moderne, fiind confectionate in conformitate cu standarde atent selectate si integrate perfect pentru finisaje de exceptie.

Vizualizarea modelelor disponibile se poate face rapid accesand magazinul online de prezentare al companiei:

www.chairmony.ro

Pentru comenzi, personalizarea scaunelor si alte detalii necesare, contactati reprezentantii companiei Chairmony:

0749 214 779

Adresele showroom-urilor Chairmony

Bucuresti: Rin Grand Hotel: Soseaua Vitan Barzesti nr.7D, Sector 4
Timisoara: Bd. Doctor Iosif Bulbuca nr 177 , Showroom Ami White