SecuritInternational.ro - Scari din sticla – Treapta cu treapta catre succesul afacerii tale

BUCURESTI - 11 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sticla este partea componenta utilizata la fabricarea numeroaselor elemente cu rol de a impune rezistenta si eleganta atat spatiilor interioare, cat si exterioare.

Scari de sticla  SECURIT International

Scari de sticla SECURIT International

De exemplu, aceste scari din sticla asigura eleganta si sporesc gradul de modernism astfel incat toti beneficiarii lor pot recunoaste ca fiecare detaliu conteaza.

Descopera proprietatile sticlei securizate

In conditiile in care, in mod normal, sticla se poate sparge extrem de usor, specialistii din domeniu au cautat, mereu, noi si noi metode de a-i imbunatati calitatea si de a o face rezistenta la toate tipurile de socuri mecanice.
Din acest motiv, dupa numeroase cercetari, in prezent, se pot gasi pe piata de profil diferite obiecte si elemente fabricate din sticla securizata, precum scari, copertine, balustrade, usi, lifturi, vitrine etc.
Armonia pe care sticla securizata o confera spatiilor interioare este demna de admiratia celor care patrund intr-un univers al transparentei si luminozitatii sporite datorita caracteristicilor acestor produse.

Investeste impreuna cu specialistii Securit in sticla securizata
Compania Securit fabrica atat integral, cat si doar anumite elemente, de sticla securizata care poate fi implementata in diferite tipuri de scari si numeroase alte categorii de produse.
In comparatie cu sticla obisnuita, cea securizata detine anumite proprietati, obtinute in urma unui tratament termic specific, iar acest tip de tratament ii asigura rezistenta maxima in contact cu diferite socuri mecanice.
Scarile din sticla inoveaza arhitectura si infrastructura oricarei cladiri in care sunt instalate, iar elementele estetice sunt cele care, in general, determina numerosi clienti sa apeleze la serviciile firmei Securit pentru a instala si alte tipuri de elemente pe baza de sticla securizata.

Un design interior de exceptie

Scarile din sticla de la Securit International permit un design interior de exceptie, care atrage atentia tuturor celor care trec pragul unei casei, a unei cladiri de birouri sau a unui centru comercial.
In acelasi timp, sticla securizata confera siguranta, iar posibilitatile de accidentare sunt reduse la zero. In plus, prin intermediul serviciilor firmei Securit, produsele finale pot fi personalizate, astfel incat poate aduce luminozitate in orice tip de afacere.
Sticla securizata poate fi sablata, poate fi fabricata cu diferite modele traditionale sau care sunt reprezentative pentru un stil mai abstract, poate fi colorata, astfel incat sa se incadreze perfect cu elemente de design ale oricarui tip de spatiu.

Acceseaza ofertele firmei Securit – Date de contact

Pentru toti cei care doresc sa beneficieze de calitatea produselor si serviciilor fabricii Securit, puteti accesa website-ul de prezentare al firmei, aici: www.securitinternational.ro
Experienta acumulata in peste 70 de ani de activitate recomanda profesionistii fabricii Securit ca parteneri de incredere pentur proiecte dedicate instalarii si productiei de elemente si produse din sticla securizata.
Pentru servicii de consultanta avizata in legatura cu proiecte de mare anvergura, puteti suna reprezentantii companiei la urmatoarele numere de telefon:
021 - 321 – 31 -77
021 – 321 – 31 - 76
0751 - 101 – 141
Fabrica Securit este localizata in orasul Bucuresti, la adresa:
Strada Agricultori numarul 113 – Sector 2
Pentru proiecte detaliate si informatii specifice, accesati adresa de e-mail:
office@securitinternational.ro