Seminee-expert.ro-importanta alegerii unui cos fum ceramic de calitate

BUCURESTI - 15 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Un cos fum ceramic este una dintre cele mai bune achizitii pe care la faci daca aveti in locuinta un semineu sau chiar o soba. Aceste tipuri de cosuri sunt foarte rezistente si asigura eliminarea fumului, fiind prevazute cu un colector de condens care portejeaza cosul de vaporii de apa care se depun pe peretii interior ai cosului.

Cos de fum ceramic

Seminee-expert.ro este compania cu o experienta de peste zece ani in proiectarea si vinderea de seminee si cos fum ceramic de la unul dintre cei mai renumiti producatri germani, Tona. Calitatea cosurilor de fum este garantata, astfel ca achizitia unui astfel de cos este cea mai buna decizie pentru siguranta caminului dumneavoastra.

Cosurile de fum fabricate din ceramica sunt cu siguranta o inovatie in domeniu si aduc o multime de avantaje, printre acestea numarandu-se siguranta si rezistenta in timp a acestora.
Uite de ce un cos de fum fabricat din ceramica este extrem de important si nu ar trebui sa faceti in niciun fel rabat de la calitatea acestuia:

Un cos de fum imbunatateste functionarea semineului sau a sobei din casa. Acesta asigura o mai buna circulatie a aerului, prin urmare focul se aprinde mai usor, iar fumul este eliminat rapid, caldura fiind retinuta in interior.

Substantele nocive sunt eliminate

Un cos de fum care nu elimina complet fumul si monoxidul de carbon degajat prin ardere poate provoca accidente fatale.
Si oricat de calitativ ar fi cosul de fum cumparat, trebuie sa aveti mereu in vedere ca acesta nu va functiona ca nou la nesfarsit. Orice cos de fum are nevoie de curatare periodica, indiferent de materialul din care este fabricat.

Doar in acest fel, previi orice fel de incident si prelungesti buna functionare a semineului, marind puterea acestuia de incalzire.
Neglijarea curatarii acestuia va produce pagube si asupra semineului. In timpul procesului de combustie lemnelor din semineu sunt degajate fum, cenusa, care in timp pot acoperi suprafata din interiorul cosului de fum.

Care sunt avantajele unui cos de fum din ceramica?

Un astfel de cos de fum aduce o multime de avantaje. In primul rand cosurile sunt facute dintr-un tub interior din samota, acoperit cu vata minerala bazaltica rezistenta la foc.
Acestea au prevazute si un colector de condens care previne depunerea vaporilor de apa pe peretii interior ai cosului, ajutand in acest mod la evitarea degradarii cosului atunci cand temperaturile trec de la negativ la pozitiv.

Apeleaza intotdeauna la servicii profesionale

Foarte multe incendii au loc din cauza ca semineele si cosurile de fum sunt instalate de persoane care nu au experienta in domeniu. Evita orice fel de improvizatie in acest sens si apeleaza intotdeauna la profesionisti. Atat in ceea ce priveste cumpararea unui semineu sau cos de fum, cat si in ceea ce priveste instalarea lui.

Intra pe site-ul seminee-expert.ro si vezi intreaga oferta de seminee, cosuri pentru fum, dar si servicii de instalare a lor. Beneficiezi de cele mai bune produse, dar si de servicii profesionale, prevenind astfel orice fel de risc .

Date de contact:
Website: seminee-expert.ro
Email: office@seminee-expert.ro
Telefon: 0721 280 587.
Showroom: Strada Tomanei, nr.27, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/seminee-expert-ro-importanta-alegerii-unui-cos-fum-ceramic-de-calitate