Seminee-expert.ro-motive pentru care sa cumperi un semineu living in casa ta

BUCURESTI - 12 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Un semineu living este o piesa de desing interior practica, pe care trebuie sa o ai in casa ta. Ai de ales intre o multime de modele de seminee, modele traditionale sau moderne, iar locuinta va capata un aer intim, familiar.

Semineu living

Seminee-expert.ro este locul in care gasesti cele mai frumoase modele de semineu living, la preturi pentru toate buzunarele si, mai ales, pentru toate locuintele. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te decizi ce model doresti, iar echipa de profesionisti a companiei te va ajuta cu instalarea lui in propria casa intr-un timp foarte scurt.

Iar daca inca nu esti convins sa cumperi un semineu pentru livingul casei tale, noi iti prezentam cateva motive care in mod sigur te vor convinge sa o faci:
Sistem de incalzire eco, prietenos cu mediul inconjurator

Stim ca primul lucru la care te gandesti cand vezi un semineu este o seara de iarna geroasa in care toata familia se aduna in jurul focului. Dincolo de faptul ca este o piesa centrala a livingului, semineul reprezinta si o sursa excelenta de caldura. Noile modele sunt proiectate cu sisteme moderne, astfel incat emisia de fum si alte substante nocive este redusa la minimum. Iar puterea de incalzire maximizata.

Folosirea lemnelor la semineu este de asemenea un mijloc ecologic de incalzire a camerei de zi, asa ca, din acest punct de vedere un semineu este o alegerea excelenta.

Costurile la incalzire sunt reduse

Initial o investitie, un semineu va duce la reducerea costurilor de incalzire cu timpul. Fiindca livingurile sunt deseori o incapere spatioasa, cu mai multe usi, ai nevoie, cel putin in zilele mai racoroase, de o suplimentare a surselor de caldura. Astfel, un semineu amplasat in aceasta zona va asigura incalzirea camerei chiar si in zilele cu temperaturi foarte mici, iar folosirea gazelor va fi redusa.

Punctul central al camerei

Orice fel de semineu, si ne referim aici la model, amplasat intr-o camera de zi, va deveni punctul central al acesteia si iti va oferi nenumarate posibilitati de amenajare a camerei in jurul lui. Asa ca, alege modelul dorit si decoreaza restul incaperii in functie de acesta sau, invers, alege modelul potrivit de semineu pentru designul casei tale. Nu trebuie sa faci niciun compromis pentru ca ai de unde alege, important este sa consulti oferta.

Functional si decorativ

Fiindca iarna nu-i ca vara, in zilele geroase functionalitatea semineului este evidenta. Iar in zilele calduroase semineul poate fi un loc de depozitare a unor obiecte, plante etc., integrandu-se perfect in design.

Totul tine de imaginatie!

Nu necesita costuri ridicate de intretinere
Un semineu trebui verificat o data pe an, de preferat inainte de a fi utilizat, iar in rest acesta nu necesita niciun fel de cost de intretinere. De asemenea, tot ceea ce trebuie sa faci atunci cand il folosesti este sa ai grija sa arunci periodic cenusa care se strange in urma arderii lemnelor.
Date de contact:
Website: seminee-expert.ro
Email: office@seminee-expert.ro
Telefon: 0721 280 587.
Showroom: Strada Tomanei, nr.27, Bucuresti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/seminee-expert-ro-motive-pentru-care-sa-cumperi-un-semineu-living-in-casa-ta