Si tu poti avea parte de un confort termic sporit cu pardoseli PVC

BUCURESTI - 2 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Alegerea celui mai potrivit tip de pardoseala a devenit o decizie bazata pe o multitudine de factori.

Pardoseli PVC Milucon

Fie ca vorbim de pardoseli PVC sau pardoseli decorative, trebuie sa se aiba in vedere functionalitatea acestora, dimensiunea estetica, modul de intretinere, usurinta in montare, complexitatea proiectului.

Compania Milucon este specializata in montarea si realizarea celor mai bune proiecte de pardoseli. Cateva din modelele cele mai apreciate de beneficiari sunt:

Pardoseli cauciuc

Acest tip de pardoseala este ideala pentru locurile in care se pune accent pe caracterul antiderapant al pardoselii. Sunt cel mai des folosite in cazul spatiilor de joaca pentru copii (scoli, parcuri) deoarece se monteaza cu usurinta si mentin siguranta copiilor.

Printre avantajele pardoselilor de cauciuc se numara:

Rezistenta la uzura si alunecare;

Durabilitate;

Grad ridicat de absorbtie al socurilor;

Reciclabile si eco-friendly.

Alte locuri in care isi gasesc aplicabilitatea sunt: sali de fitness, gradini zoologice, spatii industriale, gradinite.

Pardoseli elicopterizate

Sunt specifice spatiilor din industria grea (de exemplu, industria constructoare de masini sau depozite de fabricare a unor marfuri grele). Denumirea acestui tip de pardoseala isi are originea in masinaria utilizata in finisarea pardoselii – elicopter.

Exista o diferenta semnificativa intre pardoselile elicopterizate si celelalte tipuri, anume rezistenta mecanica foarte ridicata, cat si durabilitatea in timp. Aceste lucruri se datoareaza in principal compusului de cuartz si mineralelor de ciment.

Montarea se realizeaza in cativa pasi simpli:

Suprafata trebuie pregatita;

Se toarna si se niveleaza betonul;

Se aplica mortarul de presare;

Omogenizarea suprafetei;

Obtinerea efectului de oglinda;

Finisare.

Pardoseli PVC

Scopul principal al pardoselilor PVC este obtinerea unui confort termic sporit si evitarea socurilor mecanice (datorita proprietatilor de absorbtie). Este potrivit pentru orice tip de spatiu si se remarca prin intretinerea foarte usoara.

Alte caracteristice sunt rezistenta si impermeabilitatea, nu necesita ceruire (spre deosebire de linoleum – un alt tip popular de pardoseala – care necesita ca ceruirea sa se faca anual).

Proprietati care fac din pardoselile PVC o alegere potrivita:

Antibacterian si antiderapant;

Durabilitate in timp;

Aspect uniform;

Rezistent la trafic intens;

Ideala pentru spatiile din interior;

Intretinerea unei pardoseli PVC se realizeaza cu usurinta.

Procedeul care sta la baza pardoselilor PVC este “plastisol” si cuprinde trei straturi: spuma, stratul decorativ si stratul protector.

Descopera nenumarate posibilitati pe care sa pasesti!

Pardoseala are un rol de suport in structura interna a unei cladiri, tocmai de aceea alegerea pardoselii potrivite nu trebuie trecuta cu vederea. Milucon, cu o experienta de peste 10 ani in hidroizolatii si montare pardoseli industriale (pentru interior si exterior), iti pune la dispozitie o multitudine de tipuri din care sa alegi.

Exigenta si indeplinirea celor mai ridicate standarde de calitate stau la baza valorilor companiei, care isi doreste ca beneficiarii sai sa aiba parte de experiente durabile si superioare din punct de vedere calitativ.

Pentru mai multe informatii privind tipurile de pardoseala montate de Milucon, acceseaza www.milucon.ro sau contacteaza un reprezentant al companiei.

Adresa: Strada Drumul Taberei 87A, Bucresti 61371

E-mail: office@milucon.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/si-tu-poti-avea-parte-de-un-confort-termic-sporit-cu-pardoseli-pvc