Sisteme complete de protectie pentru proiecte de succes cu degivrare trotuar realizate de specialistii Milucon

BUCURESTI - 4 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sezonul rece implica gasirea solutiilor optime pentru evitarea neplacerilor si accidentelor cauzate de temperaturile scazute si alte conditii meteo extreme.

Degivrare trotuar Milucon

Degivrare trotuar Milucon

Pe langa masurile de izolare a locuintelor si masurile de protejare a acoperisului – montaj acoperis verde sau instalarea cabluri degivrare acoperis – este recomandata si instalarea unui sistem degivrare trotuar care sa asigure cele mai optime conditii de desfasurare a activatilor zilnice.

Aceste sisteme de degivrage pentru suprafetele exterioare se integreaza perfect in locurile cheie ale unei institutii, case sau cladiri, pentru bunul mers al activitatii zilnice, indiferent de materialul sub care sunt instalate (placa natuarala, beton etc).

Aceste sisteme sunt recomandate pentru a facilita accesul in zonele pietonale, accesul masinilor, incalzirea treptelor, teraselor, etc.

Milucon iti asigura servicii si sisteme complete de degivrare

Odata cu venirea iernii apar ingrijorari suplimentare privind protejarea acoperisurilor si fatadelor unei cladiri, iar preocuparea pentru curatarea teraselor si parcarilor incarcate cu zapada, curatarea treptelor si rampelor de acces inghetate devine principala responsabilitate pentru proprietarii centrelor comerciale sau instititutiilor.

Sistemele de degivrare electrica realizate de expertii Milucon sunt recomandate atat pentru degivrare jgheaburi, burlane - si suprafete exterioare – degivrare trotuar, rampe de acces, terase, scari/trepte etc.

De ce este importanta degivrarea trotuarelor?

Instalarea cablurilor de degivrare este un concept implementat in ultimii ani, la scara larga, de compania Milucon fiind un serviciu din ce in ce mai solicitat de clientii interesati atat de reducerea costurilor pentru procedurile clasice de indepartare a zapezii si ghetii (sare, nisip,etc).

Odata cu instalarea sistemelor electrice de degivrare, este redus la maximum efortul fizic sustinut de persoanele insarcinate cu inlaturarea mormanelor de zapada sau inlaturarea si curatarea zonelor acoperite cu gheata.

Pentru eliminarea si reducerea cheltuielilor anuale implicate de actiunea coroziva a conditiilor de inghet/dezghet, compania Milucon detine toate resursele necesare pentru ca beneficiarii acestor servicii sa se bucure de performanta si siguranta.

Care sunt principalele caracteristici tehnice ale sistemelor de degivrare trotuar?

Din punct de vedere tehnic, sistemele de degivrare se realizeaza prin actiunea caldurii asupra zonelor unde sunt instalate cablurile incalzitoare.

Aceste cabluri electrice sunt activate de senzorii de temperatura si umiditate si termostat si asigura cele mai bune conditii de degivrare.

Exista si alte tehnici de eliminare a zapezii si ghetii formate, insa sunt constituite de metode mecanice: curatarea zonelor problemtice - razuirea si inlaturarea portiunilor acoperite sau aplicarea unor substante lichide care influenteaza nivelul de inghet al apei – glicoli, alcooli, saruri.

Cu toate acestea, sistemele degivrare trotuar determina siguranta beneficiarilor, fiind recomandate pentru a elimina definitiv riscul accidentelor din timpul iernii.

Fiecare sistem de degivrare este alcatuit din cabluri degivratoare care pot fi instalate sub asfalt sau beton, fiind in acelasi timp invizibile si eficiente.

Principala responsabilitate a companiei Milucon – Materiale de calitate si sisteme electrice performante

Serviciile de degivrare asigurate de compania Milucon sunt certificate datorita proiectele realizate cu succes si prin prisma satisfactiei clientilor care revin de fiecare data, pentru realizarea celor mai indraznete proiecte.

Astfel, materialele necesare provin doar de la furnizori renumiti, iar instalarea este realizata de profesionistii Milucon cu ajutorul echipamentelor si metodelor de montaj bine coordonate, pentru a le oferi beneficiarilor siguranta lucrarilor efectuate si confortul termic pe toata perioada sezonului rece.

In concluzie, compania Milucon este principalul furnizor de materiale necesare pentru montarea sistemelor de degivrare trotuar, dispunand si de serviciile de degivrare propriu-zise, fapt care promite un parteneriat de lunga durata.

Pentru informatii suplimentare, accesati platforma online:
www.milucon.ro

Reprezentantii companiei va stau la dispozitie pentru consultanta si preluarea solicitarilor la numarul de telefon:

0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro
Adresa: Strada Drumului Taberei 87A, Bucuresti