Solutii moderne de masaj pentru un stil de viata echilibrat – Fotolii profesionale dedicate momentelor de relaxare si buna dispozitie

BUCURESTI - 31 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Beneficiile masajului sunt mult mai cunoscute astazi de catre tot mai multi oameni, cu precadere de cei pentru care responsabilitatile zilnice i-au condus in cautarea a noi solutii inteligente de recuperare in urma eforturilor mentale si fizice.

terapie prin masaj - chairmony

terapie prin masaj - chairmony

Prin urmare, stilul de viata echilibrat este o rezolutie pe care si-o stabilesc in fiecare an, facand eforturi pentru a-si asigura o alimentatie sanatoasa, ore de sport si un program de somn bine stabilit. 

Toate aceste elemente sunt completate cu succes de terapia prin masaj gratie tehnologiei integrate in echipamente profesionale de masaj care determina miscarile specifice masajului chinezesc. 

De ce masajul este benefic pentru sanatatea noastra?

Majoritatea oamenilor considera o sedinta de masaj ca fiind un moment dedicat “rasfatului” personal, de relaxare sau detensionare musculara. 

O parte dintre beneficiari depind de sedintele de masaj pentru recuperare si ameliorarea durerilor lombare, din ce in ce mai raspandite in societatea prezenta, in care majoritatea job-urilor implica munca de birou si, implicit, ore prelungite de stat pe scaun, in pozitii inconfortabile. 

Beneficiile terapiei prin masaj

- Relaxarea muschilor si corectarea posturii

Terapia prin masaj cu ajutorul fotoliilor Chairmony relaxeaza muschii si calmeaza durerile provocate de pozitii incomode si corecteaza in timp si postura beneficiarilor, eliminand, pe termen lung durerile lombare.

- Stimularea si maximizarea circulatiei sanguine

Un fotoliu performant de masaj este prevazut cu functie de incalzire care relaxeaza automat muschii, imbunatatind circulatia sanguina, in timpul programului de masaj si dupa incheierea acestuia.

- Ameliorarea si vindecarea anumitor afectiuni

Medicina traditionala chineza sustine ca fiecarui organ al corpului uman ii corespunde un punct cheie care prin diferite terapii poate fi afectat pentru a transmite organului corespunzator stimuli pentru remedierea si chiar vindecarea afectiunii in cauza. 

Masajul constant relaxeaza muschii, insa efectul este mult mai profund, acesta atingand toti centrii organismului, rezultand astfel o vindecare completa a acestuia, efectele fiind resimtite de utilizatorii scaunului Chairmony. 

Fiecare fotoliu de masaj Chairmony este prevazut cu functie de scanare a corpului fiecarui utilizator in parte, astfel ca masajul va fi efectuat intr-o maniera personalizata, in functie de dimensiunile acestuia. 

Reducerea stresului

Stresul este considerat principala cauza a multor afectiuni, acesta fiind resimtit si fizic, la nivel cervical si la nivelul umerilor. 

Prin miscarile specifice, masajul are rolul de a relaxa, la nivel fizic si mental, armonizand astfel starea generala, reducand totodata stresul. 

- Imbunatatirea calitatii somnului

Calitatea somnului determina activitatea zilnica, iar in cazul unei odihne precare, randamentul si productivitatea scad considerabil, iar starea generala este vizibil alterata. 

Consecventa in utilizarea unui fotoliu pentru masaj are efecte uimitoare in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii somnului, masajul fiind potrivit si pentru cei care practica mult sport, dar resimt o tensionare a muschilor, incordare sau chiar blocaje musculare. 

Imunizarea organismului

In mod evident, prin relaxarea totala a corpului sau detensionare, organismul reuseste sa functioneze la capacitate maxima, iar sistemul imunitar se imbunatateste. 

Prin stimularea secretiei de endorfine, neurotransmitatorii amelioreaza senzatia de durere, reducand nivelul stresului, permitand astfel organismului sa functioneze normal (tensiunea arteriala scade, sistemul circulator functioneaza eficient etc). 

Chairmony.ro - Echipamente moderne, design atractiv si servicii de exceptie

Pornind de la experienta benefica a terapiei prin masaj chinezesc a bunicului sau, creatoarea conceptului Chairmony a dezvoltat un business care aduce pe piata de profil din Romania produse menite sa imbunatateasca considerabil conditiile de viata ale fiecarui om. 

Mecanismul de functionare imita perfect miscarile mainilor specialistilor in masajul de relaxare si terapeutic, scaunele de masaj fiind prevazute cu numeroase tipuri si functii, pentru ca fiecare client sa beneficieze de masajul potrivit pentru afectiunile manifeste. 

In privinta designului, fotoliile de masaj Chairmony depasesc cu mult imaginatia utilizatorilor, acestea fiind create in detaliu de designeri italieni.

Date de contact 

Deosebitele modele de fotolii de masaj pot fi vizualizate in magazinele partenere sau in cadrul magazinului online de prezentare:

www.chairmony.ro

Telefon: 0749.214.779

E-mail: office@chairmony.ro

Showroom Bucuresti: Rin Grand Hotel - Soseaua Vitan Barzesti nr.7D, Sector 4

Showroom Timisoara: Ami White - Bd. Doctor Iosif Bulbuca nr 177