Gala Excelentei in Relatii Publice si-a desemnat castigatorii

BUCURESTI - 10 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Luni seara, la Hotel Marriott, au fost premiate cele mai remarcabile campanii de Relatii Publice din acest an. Peste 150 de reprezentanti ai industriei de PR si sectorulului nonguvernamental s-au intalnit la festivitatea de premiere "PR Award Gala Night" pentru a arata ca Relatiile Publice contribuie decisiv la buna functionarea eficienta a institutiilor si companiilor.

Gala Excelentei in Relatii Publice si-a desemnat castigatorii

Gala Excelentei in Relatii Publice s-a aflat anul acesta la editia a doua si a atras in competitie 55 de proiecte, numarul lucrarilor reprezentand o crestere de 175% fata de nivelul inregistrat anul trecut. Printre participanti s-au numarat companii de prestigiu, agentii de PR si ONG-uri. Lista castigatorilor reflecta o mare diversitate a activitatilor de Relatii Publice.

Marele Premiu

Organizatia Salvati Copiii pentru campania "Prevenirea Traficului de Copii".

Premii de aur pentru excelenta in PR

• Fundatia Concept – Campania "Nu da spaga!"
• Centrul de Resurse Juridice – Campania "Descopera puterea pe care ti-o dau drepturile"
• Coca-Cola Romania – Programul "Magia cartii"
• Muzeul National Cotroceni – Programul "Solidaritate si integrare prin arta"

Premii de argint pentru excelenta in PR

• Connex – "Prima demonstratie de video-telefonie 3G din Romania"
• Graffiti / Quadrant Amroq Beverages – "Lansarea marcii de apa minerala Roua Muntilor"
• ING Romania/ MMD Public Relations – "Campanie PR pentru lansarea programului de servicii bancare pentru populatie, iulie 2004"
• Tempo Advertising / Simon Wiesenthal Centre – "Operatiunea Ultima Sansa"
• UniCredit Romania - Programele "Prevenirea consumului de droguri in randul copiilor si tinerilor" si "Centrul de consiliere pentru adolescenti si tineri"

Mentiuni

• Profil Communication / Compania de bere Romania - "Festivalul Berii Timiso-reana 2004"
• Fundatia Romanian Angel Appeal – "Campania SEYPA"
• Parohia Ortodoxa Romana Livezeni – "Centrul Social Petrosani"
• Asociatia Alburnus Maior– "Proiectul Fanfest - Marsul de Solidaritate cu Rosia Montana si Concertul de Protest"
• Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc – "Campania PR a Festivalului International de Film Transilvania 2004"
• Asociatia pentru protectia consumatorilor din Romania – "Informeaza-te! E dreptul tau!"

Distinctia "PR Manager of the year" a fost acordata d-nei Elena Voinea, Director de Comunicare Electrica SA, pentru efortul sustinut din ultimii ani de a promova profesia de Relatii Publice.

10 premii s-au acordat la categoria "Student's Award"

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/gala-excelentei-in-relatii-publice-si-a-desemnat-castigatorii