NATIONALISTII EUROPENI STRANG RANDURILE

BUCURESTI - 7 februarie 2006

Comunicat tip General in Politic

Miscarea neo-legionara Noua Dreapta a participat in perioada 27-30 ianuarie a.c., in capitala Greciei, la prima reuniune din 2006 a Frontului National European, singura structura pan-europeana cu rol de coordonare a fortelor patriotice.

NATIONALISTII EUROPENI STRANG RANDURILE

Alaturi de membrii Noii Drepte, la reuniune au participat lideri si reprezentanti ai celor mai importante miscari nationaliste din Europa: NPD (Germania), Forza Nuova (Italia), La Falange (Spania), precum si organizatorii, Patriotiki Summahia (Alianta Patriotica).

Delegatia Noii Drepte a fost primita cu simpatie, discursul tinut de Nicolae Calota, vicepresedintele Noii Drepte, fiind aplaudat indelung de cei peste 2500 de membri si simpatizanti ai Aliantei Patriotice reuniti in centrul Atenei.

Intalnirea pan-europeana a avut o dubla semnificatie: pe de o parte au fost comemorati cei 3 ofiteri greci ucisi in conflictul cu Turcia din 1996 iar pe de alta parte demonstrantii si-au manifestat opozitia fata de aderarea statului turc (dar si a altor state non-europene) la Uniunea Europeana. De asemenea, delegatiile miscarilor prezente s-au pronuntat impotriva proiectului constitutiei europene care prevede crearea unui superstat centralist european si au accentuat necesitatea solidaritatii natiunilor europene in lupta impotriva efectelor negative ale globalizarii economice, islamismului radical si imigratiei extra-europene.

Despre Forumul Crestin Noua Dreapta

Noua Dreapta este cea mai importanta miscare neo-legionara din Romania.
Tudor Ionescu - Presedinte
Tel. 0723.553.555
info@nouadreapta.org

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forumul-crestin-noua-dreapta/nationalistii-europeni-strang-randurile