YAHOO MOBILE vine la WEBCAMP!

BUCURESTI - 2 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Webcamp, prima intrevedere oficiala intr-un cadru nonconformist a intregii comunitati web din Romania isi extinde programul.

YAHOO MOBILE vine la WEBCAMP!

Ricardo Varela, Mobile Engineering Lead - Connected Life de la YAHOO! EUROPE, vine pentru prima data in Romania, si va vorbi despre „mobile development” si „widgeti de mobil”, despre cum „un mic joc” poate deveni o mare afacere.
Ricardo Varela se poate mandri cu performanta de a fi activat in cadrul unora din cele mai importante companii din lume printre care enumeram: Microsoft si Google, acum ocupandu-se de dezvoltarea conceptului Yahoo!’s mobile.
Tot la capitolul spekeri notam si prezenta domnului -Victor Kapra – New Media Content Manager, Publimedia SA, ce ne va vorbi despre “Comunitati Virtuale” cat si alui Dan Geagan – CEO Active Vision, care ne va prezenta Action Script 3 si Papervision .

Web designeri, developeri si produceri de renume vor fi cu toti prezenti in data de 9 iulie in Kristal Glam Club din Bucuresti, pentru a realiza o radiografie a web-ului romanesc si perspectivele acestuia, prin prisma noilor tendinte la nivel mondial.
Vom face schimb de informatii, de opinii, de carti de vizita si chiar de ... tricouri, avand in vedere ca tinuta lejera este obligatorie.

Inscrierile pentru eveniment se pot realiza pe site-ul www.webcamp.ro si au inceput in data de 25 iunie, in primele 3 zile inscriindu-se peste 200 de persoane. Obiectivul organizatorilor a fost initial de 200-250 de participanti, insa nimeni nu va ramane pe afara, daca are directa legatura cu domeniul web, este inscris si doreste sa fie prezent.

Despre Forward Media & Advertising

In cadrul evenimentului se va lansa oficial si concursul de realizare a site-ului www.jerryspizza.ro.

Organizatorii acestui eveniment sunt companiile Zarva Communication si Integral Group Media cu sustinerea Vendio Romania si Kristal Glam Club.

021: 319 02 56
office@zarvacom.ro/info@webcamp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forward-media-advertising/yahoo-mobile-vine-la-webcamp