www.foto-bazar.ro sare in ajutorul lui Mos Craciun

BUCURESTI - 27 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 27 noiembrie 2008 - Foto Bazar ii propune anul acesta Mosului ca toate cadourile pe care le va oferi sa fie personalizate. Pentru aceasta ii pune la dispozitie un magazin online – www.foto-bazar.ro, accesibil din orice colt al tarii, din care Mosul poate alege cele mai speciale cadouri pentru cei care au fost cuminti peste an.

www.foto-bazar.ro  sare in ajutorul  lui Mos Craciun

O fotografie haioasa, un text amuzant, sau un logo de companie vor putea fi imprimate prin transfer termic, pe oricare dintre obiectele de calitate germana de pe website, transformandu-le in cadouri originale si spectaculoase.

Ne dorim sa oferim alternativa la produsele de serie. Afectiunea pe care o purtam familiei, iubitului, iubitei, colegilor sau partenerilor de afaceri este unica si trebuie exprimata ca atare.

Cu un design simplu si jucaus – www.foto-bazar.ro, ofera o gama larga de obiecte, accesorii si jucarii, toate nerabdatoare sa fie cumparate pentru persoana anume si sa-si gaseasca un loc de cinste, intai in sacul Mosului si apoi sub bradul si in inima acesteia.

Despre Foto Bazar

Foto Bazar - magazin online de obiecte si cadouri personalizate
Pentru informaţii suplimentare:
Foto Bazar
Tel: 0318003453
Mobil: 0724 27 23 07
E-mail: office@foto-bazar.ro
office@foto-bazar.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/foto-bazar/www-foto-bazar-ro-sare-in-ajutorul-lui-mos-craciun