Four Ms

Definitie Four Ms

Money (bani), Material (materiale), Machine (tehnologie) and Manpower (resursele umane). Tipar des utilizat pentru a evalua resursele disponibile afacerii, care poate fi foarte folositor in construirea planurilor de marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Four Ms? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Four Ms.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Four Ms. Definitiile termenilor despre Four Ms cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Four Ms, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Four Ms.