Fracht

Definitie Fracht

Act prin care se certifica contractul de transport intervenit intre o firma de transport autorizata si firmele care expediaza bunuri corporale firmelor cumparatoare. Frachtul insoteste transportul bunurilor avand si rolul de document financiar-contabil ce atesta plata taxelor de transport.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fracht? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fracht.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fracht. Definitiile termenilor despre Fracht cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fracht, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fracht.