fraf    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fraf

 • fraf. Federatia Nationala a Asociatiilor de Fizioterapie organizeaza Congresul National de Fizioterapie

  fraf

  Bucuresti - 2 October 2014

  Comunicat de Koon Travel Events SRL

  European Region World Confederation for Phisycal Terapy si F.R.A.F au placerea sa va invite la al X lea Congres National de Fizioterapie . Congresul "Fizioterapia între cercetare ştiinţifică şi abordare practică” aduce la Bucuresti cele m ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sanatate , congres , fizioterapie , kinetoterapie , fraf , congres de fizioterapie

  Vezi toate comunicatele de presa despre fraf

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fraf.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fraf. Informatiile despre fraf cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fraf, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fraf, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.