Franchising

Definitie Franchising

Aranjament in care furnizorul da dreptul unui dealer sa vanda un produs, in schimbul unui comision din vanzarile totale in mod normal, furnizorul pune la dispozitie spatiu si echipament, asistenta manageriala si asistenta de marketing francizei, care este de acord sa opereze in acord cu regulile generale ale furnizorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Franchising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Franchising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Franchising. Definitiile termenilor despre Franchising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Franchising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Franchising.