Free Associations

Definitie Free Associations

Metoda de colectare a datelor calitative in cercetarea de marketing, in care cei intervievati sunt rugati sa spuna primul cuvant sau prima idee care le trece prin minte cand aud intrebarea cercetatorului tehnica este folosita pentru a intelege modul de cumparare, advertising-ul, branding-ul etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Free Associations? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Free Associations.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Free Associations. Definitiile termenilor despre Free Associations cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Free Associations, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Free Associations.