Roşu sau gri? Lindab încurajează în luna mai combinaţiile seducătoare de culori

BUCURESTI - 3 mai 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Lindab România încurajează combinaţiile seducătoare de culori. Astfel, roşu foc sau gri închis, culorile lunii mai la ţiglă metalică, pot fi combinate îndrăzneţ cu oricare dintre cele 10 nuanţe ale sistemului de jgheaburi şi burlane Lindab Rainline sau cu gama de culori aleasă pentru faţada casei. În plus, aceste două culori beneficiază de o reducere de 25% la ţigla metalică premium Nordic 400. Campania este susţinută de toţi partenerii naţionali Lindab.

Roşu sau gri? Lindab încurajează în luna mai combinaţiile seducătoare de culori

„Roşu foc sau gri închis sunt culori în tendinţă, o alegere potrivită pentru persoanele care doresc să iasă în evidenţă şi să se diferenţieze de mulţime. Cu puţină imaginaţie, se pot găsi combinaţii inedite între culorile acoperişului, cele ale sistemului de jgheaburi şi burlane şi nuanţele alese pentru faţadă. Trebuie doar un pic de curaj şi iniţiativă”, a declarat Graţiela Dolea, Consultant Vânzări Rezidenţiale, Divizia Profile, Lindab România. „Nu există riscul de a greşi. Singurul principiu general de care trebuie să se ţină cont este cel al armoniei. În rest, undă verde la combinaţii!”

Lindab pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi să experimenteze combinaţii îndăzneţe de culori un instrument dedicat, disponibil pe www.lindab.ro, prin care pot face simulări vizuale înainte de a lua decizia de achiziţie.

Promoţia Lindab din luna mai va beneficia de campanii dedicate de comunicare la punctele de vânzare ale partenerilor Lindab şi în mediul online.

Despre Free Communication

Despre Nordic 400
Ţigla metalică Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperişuri cu aspect desăvârşit. Profilul înalt, de 60 mm, asigură rezistenţă sporită la încărcări de zăpadă şi vânt, iar gama coloristică bogată oferă libertate deplină de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie elegantă a streşinii şi suprapuneri invizibile. Decupajul diagonal al panourilor de ţiglă metalică Lindab Nordic 400 uşureaza mult montajul, contribuind decisiv la realizarea unui acoperiş perfect.

Despre Lindab România
Compania Lindab este prezentă pe piaţa românească începând cu anul 1994. Profile şi Ventilaţii sunt cele două domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvoltă, produce şi promovează soluţii şi sisteme eficiente din oţel pentru industria construcţiilor: ţiglă metalică, acoperişuri fălţuite, sisteme de jgheaburi şi burlane, porţi de garaj, construcţii uşoare, trape şi luminatoare, elemente de siguranţă pentru acoperiş, sisteme de placări, profile uşoare etc. Lindab Ventilaţii acoperă toată gama de sisteme de ventilaţie: tubulatură şi accesorii, difuzoare, grile şi anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab România este parte a concernului internaţional Lindab Group, care dezvoltă, produce şi promovează soluţii moderne pentru construcţii civile şi industriale şi sisteme ecologice de ventilaţii. Lindab Group are puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 5000 de angajaţi.

irina.patru@freecomm.ro
www.lindab.ro
irina.patru@freecomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/free-communication/rosu-sau-gri-lindab-incurajeaza-in-luna-mai-combinatiile-seducatoare-de-culori