Free-on-Board Pricing

Definitie Free-on-Board Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care producatorul suporta numai costurile de livrare a bunurilor la un punct de desfacere local dupa aceasta, responsabilitatea platii transportului revine cumparatorului. Vezi Geographical Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Free-on-Board Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Free-on-Board Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Free-on-Board Pricing. Definitiile termenilor despre Free-on-Board Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Free-on-Board Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Free-on-Board Pricing.