Free-Standing Retailer

Definitie Free-Standing Retailer

Un magazin de retail care nu este localizat intr-un complex impreuna cu alte magazine similare, si care are politica proprie si o parcare proprie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Free-Standing Retailer? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Free-Standing Retailer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Free-Standing Retailer. Definitiile termenilor despre Free-Standing Retailer cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Free-Standing Retailer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Free-Standing Retailer.