freelanceri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema freelanceri

 • freelanceri

  Bucuresti - 8 November 2007

  Comunicat de Kapital

  ... freelanceri.ro si incepe campania de inscrieri in catalogul freelancerilor din ...     comunicatul de presa

 • freelanceri

  Bucuresti - 4 December 2006

  Comunicat de IAA

  International Advertising Association (IAA) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) anunţă deschiderea oficială a EFFIE 2007 – singurul festival care măsoară eficienţa în publicitatea românească. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre freelanceri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul freelanceri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la freelanceri. Informatiile despre freelanceri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul freelanceri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la freelanceri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.