Freight Absorption Pricing

Definitie Freight Absorption Pricing

Metoda de stabilire a pretului in care producatorul suporta o parte din costurile de transport ale bunurilor catre consumator. Vezi Delivered Pricing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Freight Absorption Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Freight Absorption Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Freight Absorption Pricing. Definitiile termenilor despre Freight Absorption Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Freight Absorption Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Freight Absorption Pricing.