Freight Forwarders

Definitie Freight Forwarders

Firme specializate in furnizarea serviciilor de transport prin cumpararea unui volum mare de linii de transport pe uscat, pe mare sau pe calea aerului la preturi mici, aceste firme pot oferi preturi avantajoase pentru tansport firmelor mici ale caror produse le cimbina in incarcaturi mari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Freight Forwarders? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Freight Forwarders.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Freight Forwarders. Definitiile termenilor despre Freight Forwarders cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Freight Forwarders, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Freight Forwarders.