Mai presus de timp

BUCURESTI - 12 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Noul ceas-brãțarã REGINA creat de FREYWILLE îmbinã rafinamentul unei bijuterii de lux și designul artistic cu eleganta funcționalitate a unui ceas; perfect pentru a fi purtat atât zi de zi cât și la ocazii speciale.

Mai presus de timp

Un ceas pentru fiecare moment

Cu o formã inspiratã de liniile pure ale brațãrii FREYWILLE cu același nume, noul ceas-bjuterie Regina dispune de o coroana ascunsã – o soluție tehnicã complicatã - și un cadran cu un design exclusiv: aripa Sphinx-ului în detaliu, disponibil atât în varianta placatã cu aur galben, cât și în eleganta versiune placatã cu Rodiu și Paladiu.

La fel de casual sau elegant ca și tine

Cu noul ceas-brãțarã Regina, disponibil în diferite colecții și prevãzut cu mecanism ETA cuarț și geam din cristal de safir, vei fi întotdeauna la timp...

- un nou ceas bijuterie inspirat de forma purã a brãțãrii Regina

- dispune de o coroanã ascunsã, poziționatã în interiorul brãțãrii – o soluție tehnicã și elegantã

- cadran cu aripa Sphinx-ului în detaliu, atât în varianta placatã cu aur galben, cât și în eleganta versiune placatã cu Rodiu și Paladiu

- ceas Swiss Made, cu mecanism ETA cuarț și geam din cristal de safir

Noul ceas-brãțarã REGINA este disponibil începând cu luna Noimebrie și în Boutique-ul FREYWILLE din București, Calea Victoriei 118.

Despre FREY WILLE Bucuresti

FREYWILLE creeazã bijuterii spectaculoase și moderne, punând accent pe design și o tehnicã specialã de emailare. Echipa noastrã de artiști, designeri, bijutieri și maeștri în arta emailãrii realizeazã cu meticulozitate colecții încãrcate de emoții și filozofie. Prețioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumitã atitudine.

FREYWILLE crede în cunoștințele și în principiile oamenilor; exploreazã sentimentele și se dedicã pentru a surprinde aceste emoții complexe și delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toții avem sentimente. Fiecare din noi încearcã o serie de emoții în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajați la nivel mondial, tocmai aceastã înțelegere comunã a umanismului și modul în care canalizãm o ideologie prețioasã în bijuterii ne țin uniți.

FREY WILLE Boutique
Calea Victoriei 118
010093 Bucuresti
Tel. +40 31 620 13 54
Fax. +40 31 620 13 55
bucuresti@frey-wille.com
http://www.frey-wille.com