Soiree Parisienne: primul clutch cu detalii din email FREYWILLE

BUCURESTI - 3 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Alegerea unei genți trebuie sã fie o completare elegantã și bine gânditã a ținutei. Create în anumite seturi din colecțiile Magic Sphinx, Ode to Joy of Life, Hommage a Klimt & Hommage a Hundertwasser, noile genți Soiree Parisienne vor fi disponibile începând cu 1 Decembrie și in Boutique-ul FREYWILLE din Bucuresti, Calea Victoriei 118.

Soiree Parisienne: primul clutch cu detalii din email FREYWILLE

Alegerea unei genți trebuie sã fie o completare elegantã și bine gânditã a ținutei. Poți folosi lanțul-bijuterie al noii Minaudière Soiree Parisienne pentru a o purta delicat pe umãr sau în jurul încheieturii, ori simplu în mânã, în stilul unui clutch.

Lumina se joacã discret pe suprafața emailatã a genții, punându-i în evidențã fiecare culoare și strãlucind precum peisajul citadin parizian. Carcasa rigidã, creatã special pentru a proteja obiectele valoroase, este îmbrãcatã în cea mai finã piele: de la auriul delicat cu reflexii eterice, pânã la seducãtorul negru lucios. Detaliile metalice, placate cu aur galben de 24k, adaugã o notã finalã de lux colecției de accesorii.

Disponibile în anumite seturi din colecțiile Magic Sphinx, Ode to Joy of Life, Hommage a Klimt & Hommage a Hundertwasser, gențile Soiree Parisienne pot fi purtate și împreunã cu bijuteriile FREYWILLE; alege varianta care se potrivește cel mai bine personalitãții tale!

Fie cã ești colecționar FREYWILLE sau pentru prima datã client, aceastã nouã completare a accesoriilor de lux FREYWILLE va deveni cu siguranțã o piesã prețuitã și cu adevãrat artisticã în garderoba ta.

Noile Minaudière Soiree Parisienne vor fi disponibile începând cu 1 Decembrie și in Boutique-ul FREYWILLE din Bucuresti, Calea Victoriei 118.

Despre FREY WILLE Bucuresti

FREYWILLE creeazã bijuterii spectaculoase și moderne, punând accent pe design și o tehnicã specialã de emailare. Echipa noastrã de artiști, designeri, bijutieri și maeștri în arta emailãrii realizeazã cu meticulozitate colecții încãrcate de emoții și filozofie. Prețioasele piese, unice datoritã materialelor folosite, sunt create cu dragoste pentru a comunica o anumitã atitudine.

FREYWILLE crede în cunoștințele și în principiile oamenilor; exploreazã sentimentele și se dedicã pentru a surprinde aceste emoții complexe și delicate în bijuterii. Aceasta este filozofia FREYWILLE. Cu toții avem sentimente. Fiecare din noi încearcã o serie de emoții în fiecare zi. Lucrând cu peste 500 de angajați la nivel mondial, tocmai aceastã înțelegere comunã a umanismului și modul în care canalizãm o ideologie prețioasã în bijuterii ne țin uniți.

FREYWILLE Boutique
Calea Victoriei 118
010093 Bucuresti
Tel. +40 31 620 13 54