Spirit of Africa - o noua colectie FREYWILLE

BUCURESTI - 8 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Noua colecţie FREYWILLE, Spirit of Africa, te poartã cu gândul cãtre un continent cu o culturã strãveche, naturã generoasã şi o faunã sãlbaticã unicã. Spirit of Africa este un omagiu adus omenirii şi continentului unde a început totul: viaţa şi arta. Cele douã seturi, Safari şi Kilimanjaro, reflectã energia nemãrginitã şi ritmurile puternice ce caracterizeazã spiritul Africii.

Spirit of Africa - o noua colectie FREYWILLE
 În limba Swahili, “safari” înseamnã “cãlãtorie”. Lasã-te purtat cãtre o destinaţie magicã şi exploreazã o lume unicã a poveştilor strãvechi, a vieţii sãlbatice şi a bogãţiei de culoare.

FREYWILLE

O CÃLÃTORIE SENZAŢIONALÃ PRIN SÃLBÃTICIILE AFRICII

Pentru designul noului set Safari, artişti FREYWILLE s-au inspirit din cãlãtoriile legendare prin savana africanã: imprimeurile rafinate de tip leopard, ghepard, zebrã şi girafa sunt îmbinate cu tonuri vii şi printuri entice sofisticate. Umbre metalice de bronz şi sidef accentueazã strãlucirea culorilor calde.

KILIMANJARO

Naturã şi artã

Cu înãlţimi copleşitoare şi întinderi fãrã de margini, Kilimanjaro a fost dintotdeauna  o impresionantã sursã de inspiraţie pentru omenire. Îmbrãcãmintea tradiţionalã şi bijuteriile viu colorate purtate de bãştinaşi au inspirat artiştii FREYWILLE în crearea acestei noi colecţii.

Pentru setul Kilimanjaro, piscurile acoperite de zãpadã ale regiunii ce strãlucesc pe un cer senin de culoare albastrã sunt transformate în imprimeuri cu texturi dure şi artã tribalã. Şopârlele şi pãsãrile ornamentale simbolizeazã bogãţia continentului în viaţã salbaticã şi fertilitate.

Despre FREY WILLE Bucuresti

FREYWILLE creeazã bijuterii artistice cu email prețios și accesorii de lux. Producția limitatã, realizatã în manufactura din centrul Vienei, în aceeași locație în care compania a fost înființatã în 1951, este o garanție a înaltelor standarde de calitate utilizate în design și producție. Spiritul creator reprezintã centrul în jurul cãruia se contureazã FREYWILLE.

Stilul original FREYWILLE – un nou stil de ornamentare cu email și tehnici de emailare de înaltã calitate – a fost creat in anii 80 de cãtre o echipã tânãrã de designeri, bijutieri și experți în emailare. Fiecare colecție are la bazã idei filozofice umaniste, fundamental imateriale și emoționale. FREYWILLE lucreazã în cele 90 de Boutique-uri proprii cu peste 550 de angajați ce propagã spiritul FREYWILLE în 35 de țãri, pe cinci continente.

FREYWILLE Boutique
Calea Victoriei 118, Bucuresti, Tel. 031 620 13 54
Bãneasa Shopping City – parter, Șos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 42D, București Tel. 031 432 69 44
Tel. +40 31 620 13 54