Cat conteaza adresa de afaceri pe cartea ta de vizita? 3 Mituri in business

BUCURESTI - 16 februarie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Imobiliare

Atat in lumea afacerilor, cat si in viata personala, prima impresie se contureaza in mai putin de un minut.

Cat conteaza adresa de afaceri pe cartea ta de vizita?  3 Mituri in business

Atunci cand vrem sa impresionam potentialii clienti sau partenerii de afaceri este imperativ sa avem o imagine profesionista si o atitudine increzatoare. Una dintre modalitatile principale de a realiza acest lucru este printr-o adresa prestigioasa, care sa inspire incredere si seriozitate. Va prezentam 3 mituri in business care stau in calea atingerii succesului.

Imaginea nu conteaza daca serviciile sunt ireprosabile – FALS

De cate ori nu ati citit un e-mail de jos in sus, incepand cu semnatura? De cate ori nu v-ati schimbat abordarea dupa ce ati primit o carte de vizita ? Da, imaginea este primul pas in orice intalnire si sta la baza vanzarii oricarui produs sau serviciu, iar adresa de afaceri este un pilon important in castigarea increderii inca de la inceput. Apeland la biroul virtual Regus , iti poti alege adresa de afaceri si de corespondenta in oricare centru Regus, obtinand astfel o adresa prestigioasa.

Nu poti avea o imagine impunatoare in business, chiar de la inceput de drum – FALS

Unul dintre cele mai daunatoare mituri in atingerea succesului in business este ca pentru a creste, trebuie sa incepi de jos. Inceperea unui business intr-un garaj nu este ceea ce le-a adus altora succesul, ci faptul ca au fost mereu ancorati in posibilitatile momentului. Iar, cu Regus, posibilitatile momentului implica oportunitatea de a-ti deschide business-ul intr-un centru de afaceri de prestigiu, inca de la inceput de drum, prin serviciul Birou Virtual.

Dezvoltarea pe piata internationala este doar pentru marile companii - FALS

Paris, Londra, Madrid - nu, nu vorbim doar de destinatii de vacanta. Exista credinta ca extinderea pe piata internationala si imbratisarea globalizarii in business este doar pentru marile companii care domina piata. Tot ce ai insa nevoie este o adresa de business in tara respectiva, personal specializat in limba oficiala si o buna cunoastere a pietei. Prin Regus, poti avea acces la adrese de afaceri din peste 900 de orase si 106 tari, dezvoltandu-ti astfel businessul in orice piata care iti poate aduce succesul.

Mai multe informatii despre Biroul Virtual Regus gasesti aici!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/freya-productions/cat-conteaza-adresa-de-afaceri-pe-cartea-ta-de-vizita-3-mituri-in-business