Recuperarea de creante si preventia creditorilor in relatiile comerciale

- Angajati din Departamentul Economic
- Consilieri Juridici si Avocati

Recuperarea de creante si preventia creditorilor in relatiile comerciale

Patronatul Societatilor de Recuperari Creante din Romania impreuna cu renumitele companii de recuperari de debite Urban si Asociatii, Windas Consulting, Pro Kolekt Bucuresti, Transilvania Recuperari Creante si Huge Group, vin in sprijinul companiilor, propunand un seminar interactiv special pentru angajatii din posturile de directori financiari / economici si consilieri juridici si avocati, in data de 27 noiembrie 2012 in Bucuresti, Hotel InterContinental, in vederea cunoasterii metodelor practice de evitare a fraudelor si a recuperarii de debite.

Un asemenea demers este foarte important deorece mediul business trebuie sa constientizeze importanta prevenirii aparitiei acestor probleme si nu repararea erorilor aparute in trecut (contract, intelegeri cu furnizorii, etc).

Se vor dezbate SPETE PRACTICE care vor acoperi problematica din program, cum ar fi procedura insolventei, CEC-ul, Biletul la ordin si Factura in procesul de preventie, precum si metode moderne de preventie impotriva rau-platnicilor. In vremuri tulburi din punct de vedere economic, a face afaceri si mai mult, a avea creante in Romania devine mult prea intimidant pentru cele mai multe companii.

Principalul pas in a ne pune la adapost fata de fraude in relatiile comerciale este sa stim care sunt acestea si cum putem evita toate situatiile de inselatorii ce pot interveni in viata oricarei firme. Din fericire, sistemul juridic romanesc ofera un cadru ce instituie proceduri urgente privind recuperarea creantelor de catre creditori.

Discount de 10 % pentru inscrierea a cel putin 3 participanti de la aceeasi companie !

Participantii vor beneficia de un bonus cadou de la partenerul seminarului ELMIPLANT.

Detalii despre program, taxa si modalitatea de inscriere pe www.frodo.ro.

Despre FRODO

Agentia de PR si Evenimente FrodoRO, administrata de SC Rompercons SRL, organizeaza seminarii deschise cu subiecte de actualitate si mare interes ce vin in sprijinul companiilor private si institutiilor publice.
Speakerii/ trainerii sunt atent selectionati, persoane sau companii cu expertiza solida a informatiei dar si experienta in domeniul formarii profesionale.
FrodoRo ofera intotdeauna un pachet de eveniment atractiv si de maxima calitate din punct de vedere al informatiei, trainerului, locatiei, taxei de participare, discount-urilor, bonusurilor si este flexibil in relatia oferta-cerere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/frodo/recuperarea-de-creante-si-preventia-creditorilor-in-relatiile-comerciale