Full-Line Department Store

Definitie Full-Line Department Store

Magazin mare care ofera mai multe linii de produse, incluzand imbracaminte, produse pentru sport, mancare, mobilier, electronice etc, si mai multe tipuri de servicii, printre care ambalare, transport, credit. Vezi Limited-Line Department Store.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Full-Line Department Store? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Full-Line Department Store.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Full-Line Department Store. Definitiile termenilor despre Full-Line Department Store cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Full-Line Department Store, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Full-Line Department Store.